RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Aeromiting Modelara BERANE 2014
Goran Scekic:
Postovani,
09. Avgusta. 2014. godine u Beranama, ODRZACE SE IV MEDJUNARODNI AEROMITING MODELARA, koji je vec postao TADICIONALAN.
Pocetak Mitinga je u 17,00 casova.
Organizator Aero Mitinga Modelara je "Klub Modelara Berane" u saradnji sa Opstinom Berane, i Turistickom Organizacijom Berana.
Ovom prilikom POZIVAMO Modelare iz Crne Gore i Okruzenja da svojim dolaskkom uvelicaju navedenu MANIFESTACIJU.
Za sve ucesnike planiran je rucak (vecera).
Ocekujemo Pilote Modela da najave svoj dolazak, radi planiranja.
S postovanjem,
Modelari Berana
zajko:
A… kako Crnogorci tretiraju na ulasku RC opremu… avione, stanice i sve ostalo !?
aerofly:
A ja bih pitao zasto je pocetak tek u 17h prosle sezone skup je bio u prepodnevnim satima..a sto se tice granice mislim da to nema problema,prosle godine u leskovcu su bila dva modelara iz berana ne mogu da im se setim imena sada tacno Sajo ili Sejo tako nesto i jos jedan stariji cika mmmm uostalom neka oni prenesu svoja iskustva..koliko znam spisak modela i opreme prijavljujes cariniku i sa tim istim stvarima moras i da se vratis nazad..uostalom oni su vec prolazili granicu pa neka objasne bice interesenata za odlazak tamo..
zajko:
Sejo… sa Piper Cub-om H9 verovatno
Sejo:
Da gosti u Leskovcu su bili moja malenkoost Sejo i moj kolega modelar Vlado. Sto se tice prelaska granice: Dovoljno je napraviti dokument na kome treba navesti da Vas salje klub na avio modelarsku manifestaciju. U tekstu navesti imena rc pilota kao i popis opreme koja se prenosi. Navesti da se ista srestva evidentiraju radi evidencije prilikom prelaska granice. Overiti klubskim pecatom.
Sa ovakvom potvrdom nismo imali nikakve probleme oko prelaska granice cak sta vise carinicima je bilo novo i interesantno nase zanimanje , bili su radoznali postavljajuci privatna pitanja.
Bice nam zadovoljstvo ugostiti Vas.
Dobro dosli.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version