RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

Aeromiting Modelara BERANE 2014

<< < (3/5) > >>

boki40:
Postovane kolege,
Zamolio bih vas da nam posaljete potvrdu vaseg diolaska najkasnije do 25 jula.
Razlog je sasvim jednostavan: PLANIRANJE
Nadamo se da cemo biti dobri domacini!
 ()-()

Dobro dosli!

P.S. Potvrdu dolaska (broj ljudi/vozila) mozete poslati na mail: axel@t-com.me ili SMS na telefon: +38268348018

Goran Scekic:
Poslije nedjelju dana ja i Sejo se vratili iz Luxemburga.
Utisci su izvrsni.
Bar smo donijeli lijepa iskustva.

zajko:
Da li neko iz Beograda, i iz SRB ide u berane !? u subotu na aeromiting !?

Zahvaljujemo Seju i Goranu na srdacnom pozivu, ukoliko sutra organizujem neko adekvatno, dugacko vozilo, da prebacimo Sukhoi-a bice super… u protivnom mislim da ce umesto njega biti Sundowner F1 u Phantom Kysho… U svakom slucaju sutra popodne pada definitivna odluka…

fenix:
Ekipa iz Podgorice zavrsila sve pripreme za sutrasnji aeromiting u Beranama.Sutra pakovanje modela i via Berane.Od srca zelimo svima lijep provod   ;namig (pijemo)

https://www.youtube.com/watch?v=kARpOlw2T14&feature=youtu.be

fenix:

Juce je odrzan IV  aeromiting RC modelara u Beranama.I ovaj put organizacija na visokom nivou.Veliki broj ucesnika kao i veliki broj modela.Mladjih modelara je sve vishe tako da je to prijatno iznenadjenje na ovakvim skupovima.Ove godine na zalost nisu bili prisutni modelari iz okruzenja ali nadamo se da ce iduce godine njihovo prisustvo uvelicati ovaj skup koji je vec postao tradicionalni.Lijepo vrijeme,pozitivna energija,dosta letenje i druzenje koje se nastavilo u prijatnom ambijentu restorana do kasno u noc.Sve pohvale organizatorima  (pijemo)

A sad slijedi par fotografija sa ovogaskupa.Uskoro ce biti i kratki video.Do sledeđeg susreta koji ce biti nadamo se i u pravom smislu rijeci medjunarodni, prenosim Vam djelic atmosfere sa ovoga skupa    (pijemo)

Vise fotografija   http://s148.photobucket.com/user/fenix-001/library/Aeromiting%20Berane?sort=3&page=6

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version