RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI
Hellcat F6F/2 priprema za poletanje
promat:
Sasa,svakako Vi niste nista slagali i ja nisam povredjen Vasom izjavom,jednostavno smatram da je to nebitno za mene.Vise bih voleo da posle poletanja ovoga modela ,nesto komentarisemo o tome.Nazalost ova sezona nije dozvolila da to poletanje ostvarim.Iskreno nije meni bila namera da Vas vredjam ili nedaj Boze za nesto optuzujem,naprotiv da izrazim svoj stav o okvirima u nasoj komunikaciji.
Pozdrav Vama i svim modelarima
sasa:
;namig ;namig ;namig ()-()
promat:
Nazalost pokazalo se da nije moguce ostvariti moju nameru da poletanje F6F predvidjeno za proslu sezonu bude ostvareno.Razloga za to ima vise.Navescu neke od njih:prosle godine vremenski uslovi su bili veoma nepovopljni za ovakav probni let,i ako je bilo dana za to ja nisam mogao da obezbedim prevoz modela do Cenejai u toj pripremi sam dosao do zakljucka da akumulatori ,kojih u trupu modela nisu puzdani i da mi je u tom trenutku za njihovu zamenu bilo potrebno finansijskih sredstava koje u tom periodu nisam mogao da izdvojim za to.Dobio sam informaciju da za ovakve modele Cenejski aerodrom nije bio pripremljen kao sto je to bilo ranije sto je i danas slucaj.Ipak nadam se da bi se moglo desiti da se to poletanje obavi ove godine.
Pozdrav svim modelarima
Dusan Papic
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version