RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Homemade crawler
munjeviti:
E ovako,posto nisam znao da li bi mi crawler bio zanimljiv a inace su skupi resio sam da napravim jedan.Ukratko cu opisati sta i kako i okaciti par slika.Prvo sam uzeo diffove sa Reely bagija zablokirao ih i napravio od njih "solid axle'' pomocu prohromskih cevcica,kada je to uspelo dobio sam volju za dalje.Zatim sam precrtao Axial-ovu sasiju (scx10) i napravio je od metalnih U profila,srednji diferencijal i drzac motora sam uzeo od neispravnog Thunder tigera 2wd i uklopio se savrseno.posle toga sam pravio linkove za diff takodje od prohromskih cevcica i zatim je usledilo razmeravanje i kacenje na sasiju.ESC mi je stari Reely-jev i on bi trebao da se zameni motor je HPI 27t koji mi je drug poklonio,gume su od 108mm (za njih sam dao 40e) i masku sam nasao kod nas za 1500 din. i okacio na nju sitnice koje sam nasao na braticevom kamioncicu. To je to, autic ima oko 2,7kg i extra se ponasa,samo da se uporedi sa nekim markiranim. ()-()
mantagt:
Epa majstore svaka ti čast! (res)
Izgleda odlično! :)aplauz
vladasimon:
Bravo majstore! Ovo izgleda bolje od originala ()-()
NikolaSM:
Prelepo, svaka cast. (:sok:) Koje su dimenzije auta?
munjeviti:
Hvala hvala svima,dimenzije su slicne kao kod scx10,medjuosovinsko rastojanje 308 mm,sirina 240mm i klirens 70 mm. ()-()
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version