ELEKTRONIKA > BATERIJE i PUNJAČI
Батерије kako nabaviti
ak:
Unutar EU porucio 2x5000mah 4S i 1x3300mah, sve u jednom paketu i stiglo za 4 dana. Postarina $7 ako se dobro secam.
zevs59:
Pa ljudi to znaci treba napusiti Amere i ne kupovati niste vise od njih.Sta ce mi njihovi delovi kad ne mogu da zavrsim model,jedino da stoji za ukras!!!!Treba im lupiti sankcije,ko ih smirgla kad se boje i svoje senke. (yay)
alexaca:
--- Quote from: ak on August 15, 2014, 04:10:51 PM ---Unutar EU porucio 2x5000mah 4S i 1x3300mah, sve u jednom paketu i stiglo za 4 dana. Postarina $7 ako se dobro secam.
--- End quote ---
A gde to?
zbabic:
--- Quote from: alexaca on August 15, 2014, 11:46:54 PM ---
--- Quote from: ak on August 15, 2014, 04:10:51 PM ---Unutar EU porucio 2x5000mah 4S i 1x3300mah, sve u jednom paketu i stiglo za 4 dana. Postarina $7 ako se dobro secam.
--- End quote ---
A gde to?
--- End quote ---
Da, dobro pitanje, gde i po kojoj ceni?
Ne zelim nikog da reklamiram, ima ljudi koji zele da pomognu i omoguce nabavku baterija po prisojnoj ceni ...
zevs59:
Dopisivo sam se sa nekom Gosp.iz HK i nisam dobio konkretan odgovor.Kad sam zeleo da narucim baterije dodo sam i neke delove,tad sam sazno da u gornjem levom uglu stoji opomena za baterije koje trazite.Kad otvoris prozor tu pise da je ogranicenje po mAh (3200 mAh).Ako narucite do tog kapacit.mozete naruciti obicno kao bez baterije,oko 20-30$za SRB.Kad naru. i baterije onda firma EMC hoce dapreuzme slanje bater.ali slanje kosts 60$.Pokusacu da narucim 13500mAh odjednom,ili u dva tri dela.Ipak je u pitanje trosenje novca,ako narucite jos nesto uz bater.mozete dobiti sta hocete. (work) :_D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version