RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI

Piper tomahawk II

<< < (2/4) > >>

aerofly:
Savo najvredniji si modelar trenutno :)aplauz dejane mislim da je ovo kompozit tako barem deluje i da je nedaj boze neki stiropor svakako odlicno izgleda,gorane sta li radis vise sa tim modelima skupljas ih kao pojedini maketice.. :sljus :)aplauz

Sava:

Model je kompletan od balze, konstruktivan. Kapotaž je od one plastike za jogurt i bio je otisnut od delova na jednom komadu plastične ploče.. Sa donje strane trupa takođe postoje dva dela od iste plastike, oni su u beloj boji i nisu farbani.
Model je presvočen Oracoverom. Komanda pravca je farbana kao i delovi u kokpitu. Krilo je iz jednog komada što malo komplikuje kod transporta, ali obzirom na položaj horizontalca to i neće biti problem jer će biti pakovanje rogova u vreću.

Goran zna više detalja oko nabavke modela,
Hvala drugarima na lepim rečima, trudim se.

uzvarb:
Trup je od balze...i njegovo presvlacenje nije bilo nimalo jednostavno.
Otprilike kao kad bi neko resio loptu da presvuce monokotom...

dejan_ts:
moze li se doci nekako do crteza tj planova

Sava:
Znaš kakvi su modeli iz kita, rebra trupa su štancovana od špera, tako da njihovog izgleda nema na planu. Ista je stvar i sa krilima, tako da je jako teško na osnovu manjkavih planova praviti model. Poseban problem je kapotaž koga je neisplativo praviti od alata do odlivka.Mislim da je bolje potražiti kompletne planove takvog modela.Ovi planovi su vlasništvo Gorana iz Leskovca, a ovo je samo moje mišljenje.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version