RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ  HANGAR

Lazar Stankovic

<< < (23/25) > >>

LazarStan:

--- Quote from: alzo on August 27, 2015, 09:29:58 PM --- :)aplauz

--- End quote ---

()-()

rajker:
Bravo za prvi let.  :)aplauz Ako moze jedno moje zapazenje.Neznam kako si postavio parametre ali malo skakuces u vazduhu,mozda malo vise expoa na komandama bi bilo pozeljno.Nisam siguran ali cini mi se da CG nije bas na pravom mestu,kao da je malo tezi na repu Probaj malo da stelujes ako mozes sa baterijom.Avion mora na pola gasa ako ne duva vetar da leti u istoj visini stalno a kad oduzmes gas da polako propada uz duz bez dodavanja bilokakvog gasa.Inace za prvi let super si leteo.Svaki naredni let ce biti sve bolji i bolji  ;namig

banbo:
 :)aplauz

LazarStan:

--- Quote from: rajker on August 28, 2015, 06:48:28 AM ---Bravo za prvi let.  :)aplauz Ako moze jedno moje zapazenje.Neznam kako si postavio parametre ali malo skakuces u vazduhu,mozda malo vise expoa na komandama bi bilo pozeljno.Nisam siguran ali cini mi se da CG nije bas na pravom mestu,kao da je malo tezi na repu Probaj malo da stelujes ako mozes sa baterijom.Avion mora na pola gasa ako ne duva vetar da leti u istoj visini stalno a kad oduzmes gas da polako propada uz duz bez dodavanja bilokakvog gasa.Inace za prvi let super si leteo.Svaki naredni let ce biti sve bolji i bolji  ;namig

--- End quote ---

Hvala @rajker ! Bilo je malo vetra ali avion je repat,posto sam menjao neke delove nisam se bas drzao plana,posto nemam expo na daljincu,ostaje da pomerim bateriju napred.  ()-()

LazarStan:

--- Quote from: banbo on August 28, 2015, 09:08:53 AM --- :)aplauz

--- End quote ---

3aa

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version