RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ HANGAR
Lazar Stankovic
LazarStan:
Hahahahahahahahah super je :_D
banbo:
Samo napred I bez odustajanja. Samo probaj da ucis na tudjim a ne svojim greskam ;namig I nesto mi se cini da se tvoj ujak bas zabavlja dok Vas snima :big smile
LazarStan:
Tako je,on je bio moralna podrska svemu ovome :jaki:
LazarStan:
Novo u hangaru,posle neuspesnog MIG29 modela na redu je dosao neki da kazem pocetnicki avion,napravljen je od stiropora,ojacan toplim lepkom i papirnom trakom,ne verujem da cu danas praviti maiden sa njim,jer je previse vetra,verovatno cu sutra probati. :big smile raspon mu je oko 1.2m
Nikako nisam mogao da izrezem sper,onaj luk i testericu sam dao nekome,pa sam u mesto toga iskoristio zatvarac sa debljom plastikom,zatim na njemu zasrafio motor i zalepio na ovaj nosac pa sve to lepo zategao lepkom i trakom.
Baterija se nalazi na nosu aviona,CG nije precizno odradjen,videcu kako se pokaze ako poleti.
Profil krila sam odradio ovom tehnikom.
LazarStan:
Upravo se vracam sa leta,izasli smo ispred zgrade gde ima dovoljno prostora i travice za sletanje i poletanje.
Drmala me je pocetnicka trema pa sam jedva podigao avion,bacio sam ga dao gas do nekih 80% i avion se podigao,napravio sam 4 kruga iznad zgrade i avion je pao na drvo,skinuli smo ga stapom,na srecu elektronika nije ostecena (yay)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version