RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ  HANGAR

Lazar Stankovic

<< < (7/25) > >>

LazarStan:
Pa i nije,ovo je vec drugi model,dosta sam naucio tokom izrade,nadam se da ce 3. skroz isprazniti bateriju  :big smile
Jesi pravio neke modele od stiropora,deprona,stirodura onako sporije,ako znas neki preporuci  ()-() ?

LazarStan:
Posle neuspesnih letova,da kazem i malo razocarenja,ugrabih ova tri dana da napravim nesto.
Nisam hteo da ponovo sam kontruisem nekog trainer-a jer vecina pada ili zavrsi na nekom drvetu  :P

Evo jedne slike jednog glajdera koji je bio predvidjen za letenje bez pogona,bacao sam ga tako na vetru i super se zabavio
Pravljen od izoflora 5 i 6mm sa zakrivljenim profilom.

Ali sa motorom nazalost nije se lepo pokazao.

Pitao sam ljude na RC groups da predloze neki plan,haha pored onoliko planova stvarno mi se nisu dopali vecina modela,pojavio se kolega sa predlogom da odradim EzFly model,hmm,bas cudan avion,ljudi ga voze sa svim mogucim setup-ovima,a ovaj moj se super poklapa na skali od 100% (radio bih ga ja i u 150% ali zeznula se gospodjica u fotokopirnici).
Cim sam odstampao planove i iz skole dosao kuci odmah raspomerah sve po stanu,spojih papire,i prvog dana sam napravio trup a drugog tj. danas krilo i sve ostalo,krilo sam odradio drugacije isto sa Kfm prof

Avion se lako pravi,vise o modelu: http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1174874

Evo i mog modela,sutra je prvi let nadam se da nece biti padova,vezbalo se na simulatoru  mmmm nisam hteo da postavljam slike o izgradnji,jer sam vec dovoljno napunio forum postovima  :sljus

LazarStan:
Verovatno je spiner bio u pitanju,elisa nema nikakvih ostecenja  mmmm kad je otpala.

LazarStan:
Malo se eksperimentisalo danas,probao sam P-47 sa GWS SlowFly 9x4.7 elisom,avion je samo napravio nekoliko manjih krugova i sleteo,nema nikakve stete,ova elisa ne daje dovoljan potisak izgleda,probacu sutra sa obicnom ali GWS 9x5  mmmm

Da zavrsim popravni koji mi je zadao Zajko pa da predjem na nesto ,,mocnije" sa drugim setapom  :big smile

Daky:
Ma polako ima vremena, bolje da se mi ucimo na ovo sto kad pada dole nije velika steta pa ti bukvalno nije ni zao, vec da krenemo na nekom modelu vrednosti preko 100 evra i onda ga razbijes, em sto izgubis avion, em sto izgubis pare.. Tako da ovi pocetnicki avioncici su za nas ko stvoreni.. :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version