RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ HANGAR
Lazar Stankovic
LazarStan:
Moj najdrazi pomocnik ,da obnovimo gradivo pa posle F22 trebalo bi da poleti neki glajder.
LazarStan:
Juce sam saznao od prijatelja,stariji 6 godina,kaze dok sam bio mali stalno sam zurio u nebo i govorio :,,jon,jon,jon",iznenadio se kad je cuo da jos uvek volim avione,takodje sam iskoristio priliku da u selu napravim maiden,leti kao raketa,prestabilan,nisam smeo da letim pa sam sleteo,taman ga zarotiram pa dok podignem elevone on se ispravi tako da je bilo smesno,
LazarStan:
Pre nego sto ponovo probam da poletim (bar 5 minuta) hteo bih da cujem sta mislite o mom modelu,odradio sam nacrte na papiru pa sve povecao po 5 puta,tj. u razmeri 1:5.Koristicu rudder,elevator i gas,stavio sam mu zakrivljeni profil,sve je od stiropora od 1cm,ojacanja sa onim stapicima od podmetaca a lepljeno toplim lepkom naravno,ivice isprskane lakom za kosu.Raspon je 1200mm,duzina 900mm,motor (1200KV i prop 9x6) ne moze da podigne P-47 zbog lezajeva,sporije se okrece pa pretpostavljam da ce ovo leteti solidno,sporo.Evo sika:
LazarStan:
Konacno sam poleteo (yay),posto sam isao sam nisam mogao da snimam.Dva puta smo leteli,jednom oko 7min drugi put 5min,prvi put mi je paznju odvukao auto koji je dolazio i odlomio se nos,posle popravke leteo sam dosta nisko pa je zakacio propelerom o zemlju.Ocekujte video uskoro!!! (<--)
LazarStan:
Evo i videa,malo je snimljen let,nema prostora na SD >:(,sve proslo kako treba,dva puta leteli.
Pozdrav! (<--)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version