RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ HANGAR
Lazar Stankovic
LazarStan:
Kad sam postavio u rubrici za kupovinu,prodaju i poklone da mi treba jedan helic,tacnije delovi zbog projekta za koji se borim i bijem bitku sa profesorima...Javio se @tutko da mi pokloni,au otkad sam na forumu dobio sam jedan veeeliki poklon od Zajka sad jos i ovo,uhh malo se glupo osecam...Stigo paket a u paketu puno toga,pored celog malo avionceta tu su nekoliko Li-Po baterija,ceo glavni deo za helix sa servoima i prijemnikom,punjaci,plastika za helixe,elise jos drugih baterija,servo motora,cicak traka...Ima i celog RF helixa,upravo kacim moj balancer koji sam mislio da nikada necu upotrebiti pa da letim po sobi hehe,imam dosta planova sa ovim delovima zahvaljujem se @tutku mnogoooo na ovom poklonu mnogo mi znace svi ovi delovi uskoro cu ispeci novi avion sa ovim delovima...Hvala mnogo od srca!!!
(:sok:) (:sok:) (:sok:) (<--) (<--) (<--) (work) ()-() :)aplauz (res)
tutko:
(pijemo)
Daky:
Svaka cast Tutku, vidi se da je covek ipo.. A tebi srecno sa delovima i napravi nesto pa da radi i za bude zezanja.. :) :)aplauz (res) (yay)
LazarStan:
Helikopter napravio dva uspesna leta po kuci :big smile,balanser zakacen sve utrimovano...Bice uskoro videa i slika,ova cicak traka mi skratila muke sa premestanjem delova,zahvalan vecno (res)
LazarStan:
Yo!
Posto nisam isao juce i danas u skolu,bio malo bolestan :big smile jos ovi strajkuju opsti haos,rekoh da uradim nesto korisno...
Probao sam mini Mustanga kog sam dobio od @tutka,nije imao elerone al' ajd' da se proba i kako rece neko na forumu ,,Avionce ne leti".Odmah se vratio u stan,izvadio elektroniku i odlucio da pravim nesto sa tim,volim ove male stvarcice veoma zanimljivo za zabavu i za letenje po parkovima :)aplauz
Prvo sam poceo neku jedrilicu sa V repom i V mixom naravno i onda odustao,predugacka a zice kratke.
Posto sam vozio onaj moj spori avion sada je vreme za nesto izazovnije a to je mali Zagi ili delta krilo,vatever :_D
Porbao sam danas,odlicno ide,stabilno,bukvalno kada ga izbacim ide pravo,ali otkloni su mali na pokretnim povrsinama pa se tesko upravlja,CG proracunat na netu,nikad do sada nisam radio leteca krila,imao sam drugacije misljenje ali dosta mi se dopalo,stavio sam umesto malih servoa iz Mustanga koji su mislim 2.5gr ove vece,taman da malo vratim CG da ne ide kao strela,pa videcemo kako ce biti (<--) ()-()
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version