RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ  HANGAR

Lazar Stankovic

<< < (15/25) > >>

LazarStan:
Prelep dan danas,vec 2. dan kako letim ovde blizu reke kod mene,ranije sam isao dosta dalje ali odlucio da rizikujem,vezbalo se pa se avion hvata,mada imao je malu povredu kada sam ga uhvatio  :sljus  (<--)

LazarStan:
Pored onoliko racuna i raznih koverti koje je doneo komsija (Inace sef u posti),medju njima nasla se i neka velika koverta,video sam da je moje ime na njoj i odmah zurio da otvorim,ispade neka brosura i na njoj vidim avion i veikim slovima pise ,,FLY", zapitam se sta li je sad ovo hahaha  (:sok:) ,pogledam unutra i odmah shvatim,logo Zajkovog RC shop-a,veliko HVALA na ovom lepom poklonu danas mi  je ulepsao dan (Inace imao sam pad prenisko radio luping  :sljus :sljus :sljus)

Definitvno,nas Deda Mraz je Zajko i lepo jesto imamo takvog RC Deda Mraza  (res)

:big smile

Daky:
Ahahah..  :_D :)aplauz :)aplauz

LazarStan:
Prvi snimak iz vazduha  (yay) nakacio sam ZTE Kis Lite mobilni koji ima  neku prostu kameru,ima vibracija jer lezjevi nisu bas najbolji...Avion je fino leteo iznad mog aviona,bile su tri Gazele kruze celog dana ovde,sve u svemu prelep dan  (<--)

LazarStan:
Kako sam poceo sa izgradnjom F-15 Eagle ParkJet-om,veoma lep avion ne pretesko za napraviti,posto nemam mogucnosti sa stanicom da koristim dva serva samo za elerone trebala je Y racva,usput sam odradio mali prikaz izrade pa ako neko zeli da ustedi 4$ evo videa:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version