RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

ZVANIČNO OTVARANJE RC OFFROAD STAZE BIĆE USKORO!

<< < (23/25) > >>

mracni:
Dali je moguce voziti 1:8 monstere , tipa hpi savage nitro -elektro ... Nisam siguran da mi nije promakla takva informacija ali cenim da nigde ne pise dali ima ogranicenja u gabaritima modela ...

Naravno pitam radi zezanja a ne trkanja :D Znaci rekreativna voznja 1:8 monsteri ???

zajko:
Ma moze… kod nas je jedino pravilo da nema mrštenja i da bude zezanje i  26aa 3ee … jel niko nikom ne odgovara za preskakanja, cukanja itd na stazi, misliš na svoje vozilo i na to da te neko vozilo ne samelje …. kao na ulici
posto je manji auto ako nam bezis mnogo, napravicemo ti zasedu i samlecemo te  :superman: :rock

Sve je ok…. samo NE mrači "Mračni"

Vidimo se kad se bar malo prolepsa ili otopli  ()-()

mracni:
He he , svidja mi se cinjenica da svako odgovara za svoje , glupo je prepisivati bilo kome odgovornost trka je trka ...
Trenutno nemam spreman auto , ali sam u potrazi za dobrim savazom , pa iz tog razloga sam i pitao cisto da znam dali je to uopste i dozvoljeno vozikati se takvim monsterima ...
Nemam nikakvog iskustva trkanja sem obicnog vozikanja ispred zgrade , tako da nisam neka konkurencija ...

Da ne duzim , sad imam jos vecu zelju da udomim jedno mezimce u svoje mracne odaje hihi  (pijemo)

zajko:
Ova Gospoda iz nase male druzine su vecinom pocetnici. tako da ni to nije problem….
Ne zelim da te ubedjujem ili da te razocaram, ali otvori sve senzore kod nabavke/kupovine, za SAVAGE ces imati problem sa delovima, ajd da kazem da si i van klase, ali to nema veze, niko kod nas ne pati i ne tuguje ako ne pobedi, jer je to totalno nebitna stvar, ali je bitno da smo sve to vreme svi na stazi i da se dobro zezamo i vozimo…. zato smo i isli, na pocetku na sto slicniji automobil, da ne kazem isti, lakse je sa delovima, sa corbom, benzina uvek ima, ako ne izvadimo iz prvog automobila, malog traktora, aviona… Sa baterijama/strujom si uglavnom uvek kratak, sa glow/nitro ces imati uvek probleme ako nisi expert i ako ne udes 10000% u nitro pricu…. cinjenica je da struja/nitro daje na izuvu bolji rezultat, ali kako rekoh mi ne jurimo rezultat…
Ako jos nisi nabavio ljubimca, onda ti predlazem, pa sad parice su tvoje i ljubimac je tvoj, ali gadjaj nekog ljubimca iste ili slicne rase… moje vidjenje, ali si welcome i sa SAVAGE monster.. i svi sa monsterima… samo da ne bude da otimamo od Svilajnac Auto Sekcije (SAS  (offtopic)), ali koliko sam shvatio tamo su 1/10 i 1/8 samo RACE pasmine !!

(<--)

Agama:
Dragi drugari uskoro će biti objavljen raspored trka za sezonu 2015.
  Isto tako i članarine za stazu i klub.
Inače će i sama staza biti renovirana i malo obnovljena sa novim dodatnim skokovima i još nekim lepim sitnicama kako će biti i sama malo ozbiljnija i više zanimljiva. Očekujemo vozače iz Slovenije, Austrije i Italije. Ove godine bi trebalo i da se kod nas između ostalih naših trka, da se održi i Balkansko prvenstvo. Jedna trka kod nas, druga u Grčkoj, treća u Bugarskoj. ..itd.
Što se tiče vožnje i samog treniranja na MODELSPORT OFFROAD stazi u Svilajncu, biće informacija o svakom terminu kad je moguća vožnja, čeka se samo malo lepog vremena i pun gassssss.
Mogu se voziti svi offroad modeli 1/10 i 1/8....buggy, truggy, monsteri, 2WD, 4WD. ...a ko vidi sebe u race varijanti...slobodno može da se pridruži trkama. Sve informacije i pomoć oko modela, stelovanja, kupovine novih i polovnih modela, guma, rezervnih delova, alata, nitro goriva ćete dobiti na samoj stazi od ljudi koji imaju iskustva i od kojih ćete dobiti 100% tačnu i stručnu  informaciju.
Još malo pa sezona počinje....Spremajte se i vidimo se na stazi.

Pozdrav Sale

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version