RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE
KUPUJEM elektro jedrilicu!
ivanmagd:
--- Quote from: MAVERICK on September 20, 2014, 04:06:43 AM ---Narucio sam iz inostranstva ovu jedrilicu za 69$ sa free shipping to serbia :)
Jedrilica od balze, raspona 2m, stize ceo kit sa spinerom i sklapajucom elisom, 4 kanala. Trebalo bi da mi stigne za dvadesetak dana, to je cak iz hong konga ali za te pare vredi cekati 6200 din, besplatna postarina. Dzabe jedrilica znaci :)
Javicu kad stigne, pa da vidimo posle koju elektroniku da joj stavljam :)
--- End quote ---
Lepo je covek napisao KIT, eto zanimacije za zimu...
Daky:
Jeste, ali moze biti svasta... :) Aj.. (pijemo)
rajevic:
Može li link gde si poručio ???
MAVERICK:
Do 50 evra se ne placa carina, pricao sam sa tim likom na chatu on prodaje razne jedrilice mislim da ima i profil na rcgroups. Rekao sam mu da napise na paketu obavezno fakturu tako da ja ne bi platio carinu i da stavi cenu za 64 dolara umesto 69$ da bi mi ispalo ispod 50 evra bas zbog carine.
Evo link gde sam porucio, ima dole i slike sta se dobija:
http://www.aliexpress.com/item/RC-plane-big-balsa-wood-glider-remote-control-airplane-combat-aircraft-fixed-wing-for-adult-airplan/1930618001.html
Nije laser cut kit ako to mislite da cu sklapati cele zime, to se sklapa za par minuta i ima vise slika dole, skrolujte do kraja stranicu.
Ja sam mu inace rekao da mi posalje sa ovim kockastim repom a ne sa okruglim:
Sve smo se lepo dogovorili nadam se da ce da mi stigne sve ok, uglavnom to je nesto kao limundo ne stizu pare kod njega nego kod aliexpresa ako sam ja nezadovoljan paketom dobijam povracaj novca.
rajevic:
maveric hvala na odgovoru ()-()
Napisi kad ti bude stigla kako si prosao i tvoj impresum o jedrilici ....
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version