RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
Deadcat quadcopter :)
Saka:
Pre nekoliko meseci bila je samo ideja da napravim quadcopter i dugo sam razmisljao dal da kupim gotov quad ili da ga sam sastavljam ,odlucio sam se za drugu opciju i nisam se pokajao ni malo ,toliko stvari sam naucio jer sam totalno nov usao u ovaj hobi ne racunajuci helikoptere koje vozim koju godinu .
Zahvalio bi se neizmerno Vladi iz RC SRBIJE ,Ivanu Milenkovicu i gospodinu Cakri (njemu posebno) :) ,na pomoci i savetima i resenjima koje su mi dali ,mogu slobodno reci da su veliki deo ovog projekta :)
Delovi :
Sunnysky 3508 750 kv
APM 2.6 + GPS
Esc Afro 30 A
Deadcat ram
Turnigy 9X
Posebno izradjivane noge i plate za motore na cnc , bolje su ispali od originala :D
Daky:
Bravo, sve cestitke, postavi neki klip da vidimo kako to radi.. :)
cakra:
Odlicno...ja sam uvek bio zagovornik ideje-uradi sam...em uzivas u sastavljanju, em puuuno toga naucis...em 100x vise uzivas kad letis sa necim sto si sam napravio...
Veliki ti ti motori za taj ram...ajd da se menjamo-dam ti roxxy 2827 za te...hihihi... :hehe
(<--)
Saka:
--- Quote from: cakra on September 18, 2014, 09:45:15 AM ---
Veliki ti ti motori za taj ram...ajd da se menjamo-dam ti roxxy 2827 za te...hihihi... :hehe
(<--)
--- End quote ---
Haha ,dogovoricemo se nesto mozda da ti ih posaljem nazad sa esc da vidis cisto kako predu :)
Inace zbog greske na jednom motoru bangood je odmah poslao drugi ,inace pise x 4 pa ce mozda biti viska motora ,videcemo :)
banbo:
Lepo si skockao quad, :)aplauz Samo ja kad vidim elise u boji, odmah se setim padova mog prvog multirotora, sve je bilo super dok jedan krak ne odleti u vazduhu. Kupi nesto kvalitetnije, a do tada proveravaj stalno da li ima belih "linija" na spoju krakova elise sa hub-om.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version