RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Problem sa ESC-om ili motorom

<< < (3/4) > >>

Birdum_Bardum:
Nadji uputstvo od esc-a i probaj iznova da ga isprogramiras, i uradi kalibraciju sa stanicom(gas-reverse-neutral itd..)

Nesto ovako, od 1:55 :

Nije isti "combo", ali je verovatno procedura kalibracije ista, u svakom slucaju ne skodi da probas.

AlexRipley:
Ma jesam, ponovo ga kalibrisao, ne mogu uci u programiranje (nemaju jos uvek za ove objasnjenje za rucno programiranje). Sve kombinacije sa tasterom sam probao i ne mogu uci u prog mod. Iskljucivao sam mu faze na ESC, sve isto. Drnda u mestu. Sto je najgore, on sam ne primecuje da nesto nije u redu. Obicno piste, ili svetli neko drugo svetlo. Sve kao i kad je radio normalno. Ali mi se cini da je ovo radio i u pocetku sa vrlo malim gasom, a kad mu dam srednji i veci, sve je bilo OK. Bice da je neka fabricka greska na ESC, inace na njih se najvise zale. Jbga

Sutra dolazim u Svilajnac, ako vreme dozvoli, pa ce mo videti tamo. Ipak sam ja totalni laik za ove stvari, bolje strucnjaci da ga popravljaju, nego ja da napravim jos veci belaj  :)

grebic:
Slican problem sam i ja imao sa nekim malim motorcicem. Do duse za avione, ali ponasao se isto.Evo snimak. Jako los, ali cuces...

U mom slucaju su 2 zicice sa namotaja na motoru, bile pokidane. Ne znam kakva je konstrukicija tvog motora, ali meni tvoj problem lici na ovo sto se meni desavalo. Mozda i nije, ali proveri. Mozda si ih prilikom montaze nekako pokidao... prilikom savijanja tih debelih kablova koji idu iz motora...ili nekako drugacije...
 ()-()

magic:
I moja dijagnoza je da je otisla jedna faza. E sad da li je samo zica ili nesto drugo to moras da ustanovis.

poz

AlexRipley:
Hvala puno, da tako se cuje, samo sto moj nece nikako da probije, pa da zavrti kako treba. Pregledat cu zice, ovo je bio ARR model. Sve vec sklopljeno, ali zice su sve uvrnute u krug, ne mozes odrediti koja je koja, pa sam morao da ih odmrsim :)

Sutra Svilajnac, samo da kisa ova prokleta ne pada, pa ce mo videti.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version