RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Pomoc oko prvog autica

<< < (13/14) > >>

petarboj:
konacno stigao slash 4x4 iz austrijskih oglasa :)

u prilicno dobrom stanju je, ima Team Orion Neon8/R8 Brushless motor, TSM, dosta delova je upgradeovano na alu (sve ono sto se ne vidi od tocka :D ), neki korektni amortizeri za alu kapama, sa nekim dodacima kao dole sa slike (koja nije moja), gomila guma (ove jedne su 14mm nisu ni koriscene, ici ce na oglase :) ), 2 3s baterije, 2 7cell nimh baterije nekorisceni nimh auto punjac od 4a, i jos neke sitnice uredno spakovane u kutijicu. koliko vidim, svi driveshaftovi su zamenjeni za neke ozbiljnije a ovi regularno spakovani u kutijicu. sve ovo za 200e, ja prezadovoljan!  (yay)

rajker:
nek ti je sa srecom i vozi ga sto duze  :)aplauz

petarboj:
hvala!

petarboj:
malopre sam ga prvi put provozao sa 3s baterijom. jbg, hteo sam prvo da ga pregledam, resetujem podesavanja i setujem kako meni odgovara. jednom recju - fantazija!
dosta brzi od 2wd vxl sa 2s baterijom, cupa ko blesav, ide pravo ko strela, vrlo stabilan. bas sam zadovoljan. malo mi fali zanosenje i driftovanje, moram priznati. mislim da je ipak 2wd zanimljiviji za voziti, ovaj je jednostavno dominacija kontrole i snage. moracu jedan dan otici sa oba na teren pa probati :)

mmarkkony:
Ćao svima. Moje ime je Marko i upravo uplovljavam u svet Rc automobila. Dugo sam u železničkom maketerstvu a letos sam se oprobao u izradi RC brodića. Kako mi se ne sviđa da se vozim samo vodom i u toplim danima odlučio sam da krenem u izradu RC automobila kojeg bi mogao da vozim u svim uslovima.

Pročitao sam ovu temu i moram odmah da naglasim da nemam ni približno 500e za dobar model, pa čak ni 200. U potpunosti se slažem da bi to bio najbolji put u ovom hobiju ali šta je tu je . Uzdaću se u svoje vešte ruke i pokušati da uradim što bolje vozilo.

Par pitanja:
1. Plan je da napravim buggy ili truggy auto dimenzije oko 35x21cm. Imam elektroniku za brushed 7.4 motor i točkove od 65mm. Da li neko može da mi okači auto koji bi mogao da "kopiram"?
2. Veliki deo projekta (mehanike) sam osmislio a najviše mi pomoći treba oko gear boxa. Da li da se upuštam u samogradnju ili da kupim gotov proizvod?

Hvala unapred

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version