RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

Mini Quad 250 FPV

(1/93) > >>

ak:
Prednost multikoptera velicine 250. Sve stane u jedan omanji kofer.

kole_niš:
Ovo su fenomenalne mašine, neverovatno brze i okretne, baš me zanima tvoje iskustvo.

POzdrav

ak:
Posle desetak letova cekam na rezervni motor jer mojom krivicom se otkacio u sred leta na nekih 10ak metara visine.
Interesantno je da se nista drugo nije ostetilo osim motora prilikom pada, cak ni propeler. Ovaj karbonski frame je stvarno cvrst.

Jeste, prilicno je nervozan na komandama tako da za dobru kontrolu ima tu jos da se podesava.

Super je sto ceo komplet sa baznom stanicom na 1.2ghz moze da se spakuje u jedan kofer i ne treba ko zna kakva priprema za FPV letenje.

banbo:
Lepa zujalica  :)aplauz To si u pravu u jedan normalan kofer staje sve cak i punjac sa par baterija pride, i uzivanje moze da potraje  oo)) To sa otkacivanjem motora j u malo i mene kostalo pada prvog quada, posle toga sam svaki sav na letelici lepio onom crvenom pastom za dihtovanje motora dok mi nije stigao plavi lepak za safove :)

ak:
Ma ja inace stavljam threadlock, ali posle testiranja kad sam siguran da necu vise skidati motore. Ovaj put sam zaboravio  4e
Trebalo je 10 letova da se odsrafe sva cetiri srafa koja su drzala motor.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version