RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
Mini Quad 250 FPV
marko.jovanovic:
Da ne ulazimo dalje u polemiku ima jedan mudar čovek ovde na forumu čija mi se izreka veoma dopada a to je citiram "Tvoje parice tvoja sreća"
xtrem:
Osjećam da smo ti uvrijedili PDB. Evo ovako,pošto ne volim da se svađam. Čovjeku sam uprvo rekao da dodatno oslabljivanje frejma sa slabijim PDB (slabijim od bilo karbonske,bilo fiberglas ploče) nepotrebno. To šta ti PDB pomogne u sklapanju nije vrijedno tog oslabljenja frejma. Lično mislim da je taj frejm dovoljno jak za sve naše letenje. I ti luminier ili Blackout frejmovi su neopravdano toliko skuplji. I sad,da nastavim. Ako je čovjeku želja da ugradi PDB,a vjerovatno jest,kad ga je kupio,nek ugradi. Vremenom će i sam shvatiti šta je bolje. Tako da se nepotrebno prepiremo. Svako stavlja šta više voli. Ja sam od početka rekao da je moje mišljenje to i to.
matic:
Covek se na greskama uci. I sam placa svoje greske
marko.jovanovic:
Bolja izreka je Englezi se uče na Oxfordu a Srbi na svojim greškama...
mishko.bb:
Trazim u pod forumu "predstavite sebe i vas hangar" ali uzalud. Tog Marka, koji se u sve razume, koga ima u svakoj temi sa naj pametnijim komentarima, savetima... Bilo bi lepo kada bi se predstavio, da znamo sa kim imamo posla. Hvala (pijemo)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version