RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

Mini Quad 250 FPV

<< < (33/93) > >>

ak:

--- Quote from: marko.jovanovic on November 20, 2015, 04:18:57 PM ---A ko kaže da ne letim?
Ne bih se dalje uplitao u polemiku (giveup) (giveup) (giveup)

--- End quote ---

Podrzavam, slobodno se odjavite sa teme. Mada vidim konfliktne situacije vam stvarno dobro idu.

marko.jovanovic:
I ponovo se kreće sa izvrtanjme reči,  etiketiranjem...
Ja nikog nisam nazvao glupim niti neobrazovanim.... Samo sam izneo svoje mišljenje i potkrepio ga makar nekim čvrstim dokazima.
Voleo bih da vidim samo vaše.
Ono što sam ja naveo kao izreku to je ako želite da vam prevedem izreka koja kaže kako malo superiorniji narodi ovog sveta funkcionišu, razmišljaju, uče i primenjuju svoja znanja za razliku od nas koji smo skloni P..šanju uz vetar, učenjem na greškama, ispravljanju krive drine... I to je odlika našeg naroda koja je i u mom slučaju na žalost puno puta prisutna i koje sam svaki put kada uradim pogrešno svestan ali šta ćeš odavede sam kao i svi mi....

ak:
U prevodu nekom ste rekli da umesto da uci, pisa uz vetar, jer se ne slaze sa vasim misljenjem koje je naravno jedino ispravno i zasnovano na naucnim cinjenicama i znanju stecenom na Oxfordu pored jos nekih univerziteta. Razumeo sam.

marko.jovanovic:
U prevodu OKANI ME SE ČOVEČE! (giveup) (giveup) (giveup) (giveup)

xtrem:
Nema potrebe za svađom. Nek čovjek stavi PDB. Ja sam rekao da sam ugrađivao,i ništa mi to nije bilo ni bolje ni praktičnije. Samo minimalno lakše sklapanje za nekog ko se prvi put hvata lemilice i rada. Iskreno,taj Diatone nisam imao u rukama,ali ako služi samo kao razvodna ploča onda opet mislim da nema smisla. A,što se mase tiče????? Pa ljudi,ja moje namjerno ojačavam,da imam što manje štete prilikom letenja i padova. Ovaj zadnji što sam sam projektovao,radi odličan posao. Tanka stvar su mu aluminijske ruke. Ali za njih sam do sad koristio 13*13 mm aluminijske cijevi. Sad sam nabavio karbonsku cijev10*10 sa RC Srbija,i nju ću ugurati U ovu. Pa da vidimo sad šta će da puca. Ukupna masa mi je prešla 550g,ali JEDAN motor mi daje 750g. Tako razmislite sami dali je 20-30g problem. Problem je iz mog iskustva samo nedovoljna čvrstoća. Sad sam uzeo klasični karbonski 250 frejm,i malo ću ga upgrejdovati,da spustim težište i naručiću 3-4 mm karbonsku ploču od koje ću praviti ruke sa malo većom platformom za motore,jer na normalnim rukama,ona platformica za koju se kači motor nije nimalo šira od 2206 motora,tako da ne štiti motore ni najmanje i motori prvi stradavaju u udaru. Taj dio mi je na ovom što sam ja projektovao ispao odlično.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version