RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
Mini Quad 250 FPV
Asterix:
--- Quote from: xtrem on November 21, 2015, 04:47:59 PM ---Ona suženja na rukama su namjerno napravljena kao slaba tačka,da puca po tom oslabljenom dijelu,a ne po frejmu. Gledao sam neku računarsku simulaciju opterećenja. I pritisak je kao na vrh ruke,i ruka pukne po tom mjestu (ima dodatno oslabljenje one rupe),a ako ga nema,pogužva dve ploče na spoju sa rukom. E,sad,koliko to radi posao u stvarnosti ne znam. Uglavnom kad budem crtao,biće malo ružnije,ali će ta platforma da spasi motor. Danas sam kolegi spakovao jednog minija sa tim klasičnim frejmom,po njegovoj je želji bilo da bude što je moguće standardniji. Tako da nisam ništa dodatno radio. Samo sam dodao jednu COB led pločicu,preko prekidača na zadnju stranu,da bude bolje vidljiv kad nas više leti. Evo jedan klipić od prekjuče,dok se još dalo letiti. Sad je vrijeme užasno,i mislim da je vrijeme da se baterije vrate na storage.
https://www.youtube.com/watch?v=Lx0krU-DUDU&feature=youtu.be
--- End quote ---
Sto ne podesi datum na kameri :big smile Ti sa onim metalnim pravljenim frejmovima slobodno mozes kroz ovaj sto da prolazis i da ne brines da ce puci nesto.
xtrem:
Vidiš ti kad sam ja letio ko manijak. ;D Ma nešto me zezao Mobius,pa sam mjenjao firmwere i onda brzinski na livadu. Kad kasnije vidim da je ostalo nekako uključen datum,i to neki defaultni i uključena sephia. Ali bolja je slika nego ranije,bar ne pravi tetris sliku. Što se frejma tiče,čitava ideja tog mog projektovaog frejma je bila da se što više komponenti što bolje zaštiti. Ovo je "verzija 1",druga će biti bolja.
darko:
Svaka cast, nisam znao da letite sa minijima tu u Zaluzanima.
Moracemo se jednom dogovoriti da vidimo kako to ide, ima nas starijih modelara koji dugo nismo bili tu, malo smo zapustili hobi ali oprema je i dalje tu. Valjalo bi sloziti i jedan mini da imam pored ovih maxi sprava.
Pozz iz Pd
xtrem:
--- Quote from: darko on November 23, 2015, 07:35:27 PM ---Svaka cast, nisam znao da letite sa minijima tu u Zaluzanima.
Moracemo se jednom dogovoriti da vidimo kako to ide, ima nas starijih modelara koji dugo nismo bili tu, malo smo zapustili hobi ali oprema je i dalje tu. Valjalo bi sloziti i jedan mini da imam pored ovih maxi sprava.
Pozz iz Pd
--- End quote ---
Pozdrav,
Da u Zalužanima smo većinom,tu imamo svoj mir i svoj prostor. Kad budete u blizini,javite se,novi minijaši su dobrodošli. Više ljudi,više protivnika,veći adrenalin. Kad jedan čovjek leti,dosadno je. Već kad su dvojica-trojica u vazduhu.... (yay) Pa onda poslije malo ()-()
deki-ns:
Da li ima zainteresovanih da se dogodine organizuje jedna FPV trka u Srbiji?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version