RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
Mini Quad 250 FPV
xtrem:
Ne znam kakav manevar mora biti da se prop savije toliko da bi mogao dodirnuti ESC na ruci. Čak ni najlošiji Gemfan 5030 to ne bi mogao. Jer što je veće opterećenje,veći su i obrtaji,time i centrifugalna sila koja ih rasteže. Samo prilikom naglih okreta,mogo vrhovi da odu gore ili dolje nekoliko. Ali mislim da je tako nešto nemoguće u praksi. Jesu 3mm ploče ili ruke??
fantombp:
nemože slka da se uveliča.morao sam da okrenem prijemnik za 90 stepeni pošto se dešavalo da mi ošteti žicu na prvom i drugom kanalu.
na gornjoj slici se vidi da je plastika odnosno džeksna oštećena fali ćošak
xtrem:
Stigao Runcam 2 oo)) :)aplauz Sad samo da popusti ovaj gospodin mraz,pa da testiramo mašinu...
deki-ns:
Evo i mog kompleta spremnog za trke a uskoro stižu delovi za još jedan (yay)
Ovo je malo slabija konfiguracija (ZMR250, NAZE32ACRO, MOTORI zmr 1804-2400KW, 12A AFRO ESC, propeleri 5X3 i 5X4,5 bullnose, TX AOMWAY MINI 5.8G, 200mW, kamera sony 600TVL)
Dok će novi, čije delove čekam biti malo snažniji (QAV210 frame, LittleBee 20A ESC, Upgrade NAZE32 ACRO, MOTORI Eachine 2204-2300KW, TX Lumenier TX5G6 Mini 600mW 5.8GHz)
xtrem:
Deki,ako nisi kupio,nemoj te motore. (Vjerujem da su to isti motori kao na Eachine 250 racer. Imao sam kontakta sa njim,nisu mi motori ulili nešto povjerenja). A na ovu sad kombinaciju slobodno stavljaj 6040 propove,osjetićeš razliku. A nije im muka.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version