RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

Mini Quad 250 FPV

<< < (63/93) > >>

deki-ns:
Ja sam se pogrešno izrazio kada sam napisao throttle expo, mislio sam throttle curve.
Videćeš na fotografiji u postu kako sam podesio thrttle curve.Namestio sam tako da na nekih 35 posto gde mi je otprilike hover, kriva bude malo ravnija tako da tu mogu preciznije da dodajem i oduzimam gas.Takodje sam smanjio minimum throttle na 1024 i povećao maksimum na 1920.U stanici sam podesio throttle tako da se motori pale čim malo gurnem palicu (do sada sam imao dosta praznog hoda) to sam uradio kako bi izbegao da se motori gase prilikom okreta kada često smanjujem gas skoro na minimum.Prilično sam zadovoljan sa podešavanjima.Sada mi preostaje samo vežba i upoznavanje sa letelicom :-) Postaviću malo kasnije i snimak koji sam napravio danas nakon podešavanja.

marko.jovanovic:
Šteta što će vreme da bude sranje pa  neće moći sutra da se leti

deki-ns:
Evo snimak  nakon podešavanja.Treba još malo da se poigram sa pidovima (saveti su dobrodošli  :)  )

deki-ns:
Da li je neko koristio ove motore i da li oni trpe 4S baterije? http://www.banggood.com/Eachine-Racer-250-Drone-Spare-Part-BG2204-2300KV-Brushless-Motor-CWCCW-p-1007680.html

Ne mogu nigde da nadjem info

Cw1X:
Jako fino. Ucini mi se da kod flipa ima malo bounce backa ilti da fali D na pitchu.

BTW, gdje si u NS? Imam neke rodbine u NS a nemam poznanika :)

--- Quote from: deki-ns on March 12, 2016, 05:20:02 PM ---Evo snimak  nakon podešavanja.Treba još malo da se poigram sa pidovima (saveti su dobrodošli  :)  )

--- End quote ---

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version