RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

Mini Quad 250 FPV

<< < (71/93) > >>

lazar89nis:
hteo sam jos prosli put da te pitam. ti si seko tvoj frame da bi stala kamerica ili si kupio neki frame takav?

xtrem:
Sjekao sam svoj frejm,imaju slike negdje na prethodnim stranicama. Čitava ideja je bila da se napravi frejm koji će da zaštiti i kameru za snimanje koja je tipa Mobius ili Runcam HD ili 2. Ali me pratio neki baksuz sa njim od samog početka,pa tako da sam ga rasklopio i iskoristio dio elektronike za ovog,a dio čeka neki novi projekat. Ali sve u svemu,poslije ovog sad minija,mislim da su ESC-ovi bili problem od samog početka. Tako da ga možda oživim u nekom narednom periodu.

lazar89nis:
super. extra je ispao. bar se meni svidja :) gledao sam ti celu galeriju mislio sam da pokradem neke ideje ali sam se ipak odlucio na ovu vecu verziju :)

xtrem:
Evo,pogledaj na našoj FB stranici sklapanje ovog zadnjeg. Mnogo preciznije su slike i proces sklapanja. Možda nađeš još nešto interesantno.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1683703358565938.1073741841.1604748126461462&type=3

lazar89nis:
treba mi mala pomoc. sklopio sam quad koji sam pravio ali imam problem sa motorima ili esc-ovima.

imam:
ESC ZTW 18A lite
Motori sunnysky x2204

escovi su dosli sa blheli fwom i simonk bootloaderom. sve lepo povezao i kalibrisao po upustvu sa interneta. medjutim imam problem da kad se zakaci baterija motori kao da pokusavaju da se zavrte i pomeraju se za po 2 3 stepena na par sekundi.

takodje kad dodam minimalni gas recimo 10tak posto motori pocnu da se vrte i onda jedan polako pocinje da se ubrzava i dodje na 100%. nekad i dva motora to urade. kad testiram iz cleanflight-a u motor sekciji pomeranjem master slajdera ovaj problem ga nema.

Probao sam da ubacim i najnoviji blheli fw za esc i opet isto.

Jel ima neko ideju sta mogu da probam?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version