RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
Mini Quad 250 FPV
xtrem:
Ček,nisam najbolje shvatio problem. Jel ti se to dešava sa gasom na miniju ili kad testiraš ESC-ove direkt na prijemnik. Ako se dešava na miniju,a izabran ti je neki od stabilizacionih modova,to je normalno. Kad nemaš propova,a mini pokušava da se ispravi,a ne pomjera se. I on daje još i još gasa ne bi li savladao njemu nepoznatu prepreku.
lazar89nis:
pokusao sam da testiram na stolu bez propelera u stabilizacionom modu :) skontao sam da je to greska.
sad jos samo da podesim OSD posto mi stalno baca low voltage a imam tipa 11.5v
Asterix:
Treba da podesis na stanici da ti bude thr od 1000-2000 minimum maksimum isto tako i yaw roll i pitch, sredina 1500. Ako koristis opentx lako ces naci tutorial za podesvanje na stanici i cleanflightu.
Ne znam koji osd imas ali moras ocitavanje napona da kalibrises na osd-u ili na cleanflightu ako koristis podatke za voltazu sa ploce tj preko cleanflighta.
lazar89nis:
stanica mi je kalibrisana da ide od 999 do 2010. jel bitno da se namesti tacno na 1000 2000?
koristim micro minim osd. povezao sam ga na cleanflight i preko njega iscitavam bateriju. on lepo pokazuje koliko volti imam samo sto mi pali alarm kao da je slaba baterija. u CF je stavljeno da upozorava ispod 3.5v sto mu dodje od 10.5V
Asterix:
Koliko je bitno ne znam, verovatno da je bitno zbog default PIDova jer su radjeni po defaultu od 1000 do 2000, 1500 sredina za yaw pitch i roll.
Ono sto je bitno jeste ako letis u Angle modu da stavis rc i yaw deadband 3-5
Jel ti pokazuje tacnu voltazu baterije u cleanflightu?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version