RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

Mini Quad 250 FPV

<< < (9/93) > >>

mishko.bb:

--- Quote from: mishko.bb on May 24, 2015, 11:35:53 PM ---Moja konfiguracuja:

Motori:      Sunnysky X2204S X2204 2300KV
Frame:      H250 ZMR250 250mm Carbon Fiber Mini Quadcopter Multicopter
Kontroler: AfroFlight Naze32 Full Version FunFly Flight Controller
Propeleri:  Gemfan 5x3 Inch Plastic 5030 Propeller,
                 Gemfan 6045 Propellers
Stanica:    Spektrum
FPV:          FPV Combo Fat Shark - Attitude V2
Bat:           2200Mah 3S
ESC:          Nemam

--- End quote ---

Kao sto vidite, nedostaju mi ESC. U koliko neko ima viska (ako je kupio koji vise za rezervu) rado bih postao vlasnik istih, naravno uz odgovarajucu novcanu nadoknadu  :big smile
U obzir dolaze samo: Afro ESC 12Amp Ultra Lite Multi-rotor Motor Speed Controller (SimonK Firmware) Version 3

Hvala

marko.jovanovic:
5x3 propeleri i 4s baterija 1300-1500 mAh pun pogodak.
A ESC naruči  sa HK ili od naših domaćih dilera HK ja ti savetujem afro

mishko.bb:
Marko,
U kojim modovima letis? Pristigla mi je sva oprema, sklopljeno probano u stanu, malo da ga upicanim i postavljam fotke  ()-()

marko.jovanovic:
U početku se letelo u horizont modu dok se nisam navikao.
Posle naravno akro.
Ako nisi leteo ništa slično ne preporučujem akro jer u horizont modu ako nešto krene naopako samo pustiš palice i dodaš gas.
Quad se ispravi i krene prema gore.
Od kineza mi je skoro stigao flip32+ ista verzija naze full samo se zove drugacije i naravno kosta neke dzabalesku novce. Ja sam moj na bangood-u kupio na nekoj akciji za 18 eura. osim toga može i GPS onaj neo6 ili 8 i minosd. Kad se vratim sa mora testiram pa javljam kako leti.
Mada ne bi trebalo da bude nikakve razlike u odnosu na nazu jer je potpuno isti
Takođe sam od kineza za neku sitnu kintu naručio power distribution board za zmr250. Ista je kao i donje dve ploče tako da izbegavaš spajanje kablova.

U ostalom pogledajte sami
http://www.banggood.com/Diatone-ZMR250-PCB-Board-For-ZMR250-Quadcopter-Frame-Kit-p-976127.html

ak:
Ako imate taranis stanicu (mislim da moze i turnigy 9x sa odgovarajucim firmware-om i frsky modulom/risiverom) naza/flip32 moze da vraca telemetriju direktno nazad stanici, stanje baterije itd
u tom slucaju nije potreban osd. Dodatna tezina i pritom tesko da mozes da gledas u osd dok letis miniquad nisko :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version