RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

Mini Quad 250 FPV

<< < (90/93) > >>

marko.jovanovic:
Evo da ne ostane samo na praznoj i suvoj priči i pametovanju, zašto je bitno staviti antenu skroz u termo bužir i skroz uz vezicu.
Quadovi kada padnu padaju vrlo često tako što se prevrću kao lopta po zemlji, vrlo često padnu na leđa i onda se antena samo prosto savije a propeler to jedva dočeka da odfikari nešto..
Slike slede:

marko.jovanovic:
Evo i snimka sa nove lokacije u Spomen parku u Sremskoj Mitrovici

lazar89nis:

stari quad trening. prvi put kroz kapije :D

marko.jovanovic:
 :)aplauz :)aplauz :)aplauz

marko.jovanovic:
Od juce sam postao ponosni vlasnik debele ajkule dominator v3.
Slika je odlična, oštrina u odnosu na quannum v2 koje sam do sada imao je mnogo bolja, boje dossta bolje, veličina ekrana je odlična 16:9 obzirom da sam se plašio da je ugao od 32 stepena ili 30 koliko imaju ove naočare premali pošto sam vozio do sada quannum v2 koji ima naravno oko 70, ali slika me je prijatno iznenadila, čak sam pre kupovine probao i dominator HD2 koji ima oko 50 stepeni čini mi se i veliki je strah bio pri kupovini međutim ja sam prezadovoljan.
Osećaj brzine je mnogo bolji jer je slika udaljenija ali opet kažem veliina je odlična i taman. Što se tiče mene svaka preporuka.
Jedino što se mora kupovati reciever. Ja sam uzeo ovaj
http://www.getfpv.com/fpv/video-receivers/fat-shark-5-8ghz-32ch-dual-sma-v2-module-fsv2445.html
Odličan je jedino ako imate stalnu potrebu za menjanjem band-ova morate namestiti one prekidače kako za koji band treba, kanali se menjaju na naočarama.
Slike u prilogu.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version