RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
Mini Quad 250 FPV
marko.jovanovic:
Na žalost ima spektruma. ali za njega ima mala telemetrija flay by heli koja nije skupa i ima stanje baterije što je najbitnije u tom slučaju. Ostali podaci za juranjavu su nebitni ali su dobri za neko panoramsko letenje i snimanje.
lazar89nis:
thx za info :) imam ja trurnigy 9x sa er9x FW-om i frsky RX + TX. moram da probam i to :D
mishko.bb:
Napokon i moj mini sklopljen:
Motori: Multistar V2 2206-2150KV Motor The "Baby Beast" (V2)
Frame: H250 ZMR250 250mm Carbon Fiber Mini Quadcopter Multicopter
Kontroler: AfroFlight Naze32 Full Version FunFly Flight Controller
Propeleri: Gemfan 5x3 Inch Plastic 5030 Propeller,
Gemfan 6045 Propellers
Stanica: Spektrum dx 18 + satelit
FPV: FPV Combo Fat Shark - Attitude V2
Bat: 2200Mah 3S
ESC: Afro ESC 12Amp Ultra Lite Multi-rotor Motor Speed Controller (SimonK Firmware) Version 3
Kako je islo sklapanje:
I sklopljena:
Vreme leta 14min, samo odrzavanje u vazduhu, a sa ludorijama 6 do 8 min...
pozz
marko.jovanovic:
Naruči kod kineza ovo http://www.banggood.com/Diatone-ZMR250-PCB-Board-For-ZMR250-Quadcopter-Frame-Kit-p-976127.html
ili ovo http://www.banggood.com/NAZE32-Integrate-PCB-Board-Power-Distribution-Board-For-QAV250-ZMR250-Quadcopter-p-989404.html
Nemaš pojma koliko će ti skratiti sve nepotrebne kablove i olakšati celu stvar. I probaj 4s baterije na tim motorima moj ti je savet da vidiš tek onda kako leti
mishko.bb:
Marko,
Letelica je vec sklopljena , tako da mi prepravke ne padaju na pamet, a od kablova zivim i umem da baratam sa njima (vidi moj profil i cime se bavim)...sakrijem, isfazoniram...izsemirao sam bar stotinak ormara za ovih osam godina koliko radim u DLHE... vidi slike pa reci ako ima mane...
Ta ploca pri padu moze da napukne, stampana ploca kao ploca kada napukne cas prenosi cas gubi kontakt a da ti nisi ni svestan sta se desilo ;namig
Za Marka jedna:
i jedna zavrsna
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version