RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

Mini Quad 250 FPV

<< < (15/93) > >>

gerotmf:
Sve sam to proverio, oko esc kalibracije sam tek imao problema posto na multiwii radis kalibraciju tako da mu flesujes verziju koda samo za to, a na mini mwc je flesovanje (za nas poluslepe) kao provlacenje igle kroz konac .. nisu mogli da naprave manji pad za reset ;)
Motor bas nije ok, kad ga okreces primetis da se ostala 3 okrecu lakse, ovaj onako zapinje, kao kad recimo ostane kondenzator na esc pod naponom pa ti parazitska indukcija stopira motorcic kad ga okreces. Pogledat cu sta je kad dodjem kuci, ovde nemam ni alata ni lupe, a ni rezervnih delova ako nesto zajebem motorce pa ne mogu posle da letim sa 3  oo))

marko.jovanovic:
U tom slučaju ako je imao padova ili je iskrivljena osovina ili ti je neki od ležajeva  :pop:

gerotmf:
u svakom slucaju narucujem jos par, ne prodaju se po komadu .. jedino gledam ima eachine 1306 3100kv .. sto su po moje isti ti, ali malo jih bolje ocenjuju .. mozda malo vise paze na kvalitet, kad bi se zezali ;)

marko.jovanovic:
Braća kinezi...

ak:
Koje kontrolere koristite i koji software?
Ja sam probao cc3d openpilot, baseflight, cleanflight i rekao bih da svaki od njih trazi dosta PID podesavanja da bi se letelo malo dinamicnije i zivlje.
Nisam nista menjao zadnjih par meseci, da nije izaslo nesto od software-a da radi lepo na ovim sasijama bez drndanja?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version