RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

Nova disciplina - FPV racing :)

<< < (14/24) > >>

ak:
Ona varijanta sa monitor cvikerima uopste nije losa. Imaju bolji field of view od nekih fatshark. Razlicit fatshark modeli imaju razlicit FOV.

lazar89nis:
jel ima kod nas da se kupe ekrani koji nemaju onaj blue screen? ja sam mislio ili da pravim naocare sa ekranom ili da uzmem samo ekran. zavisi koju velicinu ekrana nadjem

igorpl:
VEruj mi naruči kod kineza jeftinije ti je.
Jeste da se malo čeka ali vredi...
A ova varijanta što sam ja opisao jeste izgleda samo ružnija ali koga za.bole uvo kako izgleda kada letiš...
Jedino da se vidi kako si fensi kod drugih....

lazar89nis:
ma necu da budem fensi hocu da mogu da gledam u nesto i da uzivam :P necu sa time u grad da skupljam ribe :P

moja ideja je primarno i bila preko neta da porucim :)

igorpl:
aliexpress i bangood  su ti dosta dobra mesta na kojem ćeš naći sve dosta povoljnije a i kinezi su počeli da šalju u srbiju u kovertama sve što može da se strpa u njih jer su poučeni stalnim zahtevima nas iz srbije počeli to da koriste izgleda svugde..
Kod nas carina i ne dira mnogo kada je u koverti, aposebno pišu mnogo manje iznose i bez vašeg zahteva na verednosti pošiljke....
Na tim sajtovima imaš stalno neke akcije tipa traje 3 dana i jeftinije duplo...
Ja sam tako onaj ZMR 250 ram platio 19 dolara umesto 37-40 koliko ga cene a došao je u perfektnom stanju za svku pohvalu i u pismu.
Takođe savetujem da budete strpljivi i da se ne lakomite puno na gotove stvari tj više u jednom paketu jer u početku zna da bude jeftinije ali kada to dođe do naših arinika onda bude NONO carina+PDV i izađe da platiš ipak na ćupriji. Ovako je po meni bolje kada uzimaš quad praviti više manjih narudžbina jer se ne plaća skoro ništa ovde kod nas i samo ti poštar donese. Sve što treba je da malo umoriš ruku i prste za potpis :))))
Strpiš se 2 meseca i prođeš sasvim ok. Bar preko zime imaš vremena da čekaš. A kada stigne sve sklopi se quad za čas...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version