RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ HANGAR
Da se i ja predstavim.
fantombp:
A ušao sam i u svet multirotora pošto sam još letos kupio APM i hteo da pravim trikopter pa me je drugar odgovorio i poklonoi quadcopter.
Pa smo se mučili sa APM-om pošto se nešto bio šlogirao.Ova slike su posle leta na livadi
I onad to isto veče.
fantombp:
A pad se desio pošto mi se na nekih tridesetak metara odvrnula elisa i spala.
Šteta slomljena ruka i srednji deo rama.
igorpl:
Verujte mi sa sound modulom itekako imaš još bolji osećaj da voziš pravi avion jer su zvukovi prekopirani sa pravih aviona. A za nešto više od 30 evrića ima da se poruči.
Ali dobro ko kako voli. Ja lično volim elektro a zvuk dopunjujem sa sound modulom kao što sam već rekao, jedino što nema onog mirisa i dima ali i to se da srediti sa nekim dodacima....
A što se tiče quad-a voeo bih da se pokaže onom dečku koji počinje sada sa quadovima iz kojih to sve razloga može da padne kopter i kako se sve završi posle pada čak i kada je karbon u pitanju. Ali ljudi valjda neće da slušaju savet onih koji su se opekli. A na quadu samo jedan pogon da otkaže ode mast u propast. Dok kod aviona još možeš da se čupaš i da umanjiš štetu ovako samo kako ti bog da.
LazarStan:
Iskreno mislim da sam najvise naucio od onih koji su padali,ustajali i leteli i podelili to sa mnom,hvala,pratim ovaj topic!
fantombp:
Za SOVU ako mislis na quad sa slike na kome se vidi krilo onad je to ovaj isti što mi je pao.Samo sam srednju ploču pravio novu.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version