RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

Drugara priveli na informativni zbog multirotora, i zbivanja na stadionu..

<< < (4/21) > >>

gizmo:
Molim vas upozorite sve ljude koje znate da imaju bilo kakve letelice da se ne sale glavom da sutra pokusavaju da lete u blizini parade.

banbo:
LJUDI OVO STVARNO NI U LUDILU NEMOJTE DA RADITE

NEMOJTE SE NI PENJATI NA KROVOVE, TERASE, VISITI NA PROZORIMA I SLICNO!

Primer ljudske gluposti

pre par godina kad je bila neka svecanost tu u Bg., BIA je dobila spisak sa podatcima ljudi i pozicijama na kojima ce se nalaziti sa kamerama od RTS-a. Sve je bilo OK dok baja koji je bio na soliteru za kamerom sa ogromnim teleobjektivom nije skontao da ga ubi vetar i nije stavio vojnu podkapu na glavu, u roku od 10 sekundi dobio je gumeni metak u celo od snajperiste sa 800m. Lik je dobio frakturu lobanlje i imao je problem sa oko, mada je imao super srecu sto nije ostao bez istog.

popovicr:
A sto bi neko iznajmljivao letelicu iz Srbije? Donesu ljudi lepo preko granice. Ja sam Phantoma nosio svuda i niko me na granici nije ni pitao nista. Moz misliti. Najmanje je bitno ciji je Phantom. Bitno je ko je upravljao, a to je tesko naci. Mogao je upravljati sa Ipad-om ili slicno.

r-xx:
    Ovo ispostovati obavezno, nisu racunali na dron tehnologiju, sad su svi u frci, pogotovo posle napada letecih shiptara na nasu kevu Srbiju i fudbalsku utakmicu..     ") ") ")                               (fiu) (fiu) (fiu)

LazarStan:
Ameri stoje iza njih,uvek je Srbija kriva za sve,vreme je za osvetu definitivno!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version