RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
Drugara priveli na informativni zbog multirotora, i zbivanja na stadionu..
LazarStan:
Hmmm gluposti,ali ako malo pogledamo ima pametnih stvari,pa ko ce drugi preuzeti neke mere sa ,,dronovima" nego mi,modelari!?
djbojan:
Koliko mnogi nisu svesni kakva steta i zrtve mogu nastati direktno ili indirektno uzrokovane ovim helijima, manjim ili vecim, nebitno je.
Ali najgore sto ce neko nevin najebati, nedaj boze i poginuti, dok se nesto ne preduzme.
Totalni glup primer, da eto mali glupi fantom izgubi gps, a SVI lete u GPS, jer je to VRH i nema price da to ne radi,
covek je dao oko 900eu , i to mora da radi, neka samo krene ka nekom i uplasi se osoba koja se olako spotakne i okine na ivicnjak, tu je kraj !!!
Narano ovo je najbanalnija stvar, ali isto tako opasna kao pijani mamlaz koji te uplasi kad ti predje u traku i ti se zakucas sa sve punim autom u banderu...
Nije sve tako lako i prosto... ali ajde, mnogi to gledaju sa strane hobija, i vecina samo svoje dupe gleda...
Ne cenimo mi zivot, i ne zalimo se kad smo ugrozeni, nekako smo valjda navikli kroz sve ove lose godine i stradanja,
kad bi negde u USA, DE, FR, tako nesto uradio, je...i bi ti panduri i mamu i tatu i sve redom
()-() (<--) :_D
motorola_la:
cek samo da se nasi dokopaju nekog od ovakvih snimaka i cao
mraka:
--- Quote from: jojkic on October 17, 2014, 03:35:09 PM ---Ovo je dobar primer, kako ljudi brane naše interese, tj. rc letenja
http://www.alo.rs/sport/fudbal/alo-je-poslao-dron-platiniju-nas-je-veci-video/71225
Kad bi se svi skupili, sa našim modelima, i to kad bi bilo mediski snimljeno, sigurno bi domaća javnost reagovala ,,Evo i mi imamo konja za trku,, :) , ,,Naši branioci,, i slično da ne lupetam dalje , što bi dalje bavljenje letenjem olakšalo, i pokazalo da ima ne tako mali broj naših rc letača , i da nas ne mogu prosto žrtvovati uvođenjem raznih zabrana
--- End quote ---
Druže, taj primer predstavlja sve kontra od ovoga sto si ti napisao.
banbo:
--- Quote from: mraka on October 18, 2014, 12:10:13 PM ---
--- Quote from: jojkic on October 17, 2014, 03:35:09 PM ---Ovo je dobar primer, kako ljudi brane naše interese, tj. rc letenja
http://www.alo.rs/sport/fudbal/alo-je-poslao-dron-platiniju-nas-je-veci-video/71225
Kad bi se svi skupili, sa našim modelima, i to kad bi bilo mediski snimljeno, sigurno bi domaća javnost reagovala ,,Evo i mi imamo konja za trku,, :) , ,,Naši branioci,, i slično da ne lupetam dalje , što bi dalje bavljenje letenjem olakšalo, i pokazalo da ima ne tako mali broj naših rc letača , i da nas ne mogu prosto žrtvovati uvođenjem raznih zabrana
--- End quote ---
Druže, taj primer predstavlja sve kontra od ovoga sto si ti napisao.
--- End quote ---
Upravo tako, samo se nadam da su ALO novinari naduvali i okrenuli pricu na njihovu vodenicu popularnosti a ne doticni pilot
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version