RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
MODELSPORT offroad staza - dogovaranje i planiranje - vožnja i treniranje ☺
mirce:
SilverN, sve čestitke na lepom tekstu, a pogotovo čestitke svima koji su učestvovali u pravljenju ove fenomenalne RC staze.
Nekako mi se najviše svidela rečenica: "Žena me pitala kad sam stigao kući šta sam to radio kad sam tako zadovoljan i raspoložen".
E, to i jeste poenta svakog hobija, da čovek bude zadovoljan, srećan, da ima dobro društvo, da mu bude lepo.
Te "dobre vibracije" se potom prenose na sve i na porodicu i na prijatelje i na posao, hobi...
Pisao sam ranije, kad se vratim sa letenja, tri dana me "drži" kako mi je bilo lepo, a potom se tri dana "ložim" kako ću opet da uživam...
Neizmerno mi je drago da imate ovako lepu stazu i srećan sam da se nešto dobro za modelarstvo dešava i kod nas.
Sve najbolje i mnoooooogo uživanja u vožnjama želi vam
Mirče
sman:
Kako je bilo juce, dajte neki snimak!? :big smile
SilverN:
Juče je bio još jedan odličan dan na stazi! Mnogo smo se navozali, družili, jeli pljeske... Bilo odlično. Mislim da nas je bilo oko desetak.
Najbolji deo dana je kad su stigle pljeske, lepo se najeli i onda svi odjednom "nagrnuli" na stazu. Skoro pa bila gužva na stazi :big smile
Evo jedan snimak Gosn. Čupavog kako tera novu Agamu (nisam stigao da napravim uspešnih snimaka, bio sam zauzet drugim zadovoljstvima :) ):
mracni:
He he , pljeske su u svakoj prilici naj bolji deo dana :D
Super je to kad se sastanu 10 autica na stazi , milina ... Sa srecom u novoj sezoni ()-() 4e
SilverN:
E pa dođe praznik i produženi vikend, pa valja ga lepo iskorititi! :)aplauz
Ponedeljak 13.04.2015. od 9h pa nadelje, mesto poznato, ako nekom nije, nek pita da ga navodimo. :big smile
Dođite da se družimo! Vidimo se...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version