RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

MODELSPORT offroad staza - dogovaranje i planiranje - vožnja i treniranje ☺

<< < (10/12) > >>

n.artur:
Evo jos malo slika

Agama:
Jako lep vikend :)
Sve pohvale za vozače! Polako se vidi da izgradilo malo iskustvo i da društvo sa "galovice" nije više za "bacanje" ;)
Sad se sve više i više vozi bez grešaka...spajaju se lepi krugovi tu i tamo malo izazova za malu trku...
Idemo dalje...uskoro se bliži datum za trku 27.septembar  :)

Agama:
Obaveštenje.
Pošto su prošle tropske vrućine, može se reći da je počeo 2.deo sezone 2015.
   Planira se malo renoviranje staze u subotu, tako da je plan da se skupimo i vozimo u nedelju 13.septembra od 9h.
Juče sa pričao sa Veljkom - Magic, pitao me šta se dešava, jel se vozi...jer ništa ne objavljujemo po forumima... Odgovor je, vozi se i trenira često, svakog vikenda, uglavnom nedeljom (nismo vozili kad su bile paklene vrucine od 39°C).
  Dogovaramo se putem viber grupe, tako da ako neko želi da se priključi grupi može poslati viber poruku meni na 063 77 93 850.
Mada ćemo biti ubuduće malo više ažurni i na oba foruma.
Spremajte se, nedelja 13. septembar od 9h, biće lepih 24°C
Vidimo se na stazi.

Pozz Sale.

Agama:
Zdravo.

Staza je suva i potpuno spremna za sutrašnju trening vožnju
Biće otvorena od 9h.
Vidimo se na stazi  ;)

Pozz Saša

zajko:
Danas sam poceo razradu novog Losi 8ight Gas, jedva i vrlo tesko potrosio 1 lit corbe, jujutru bih poranio za potrosim jos jedan litar, pa oko 12h bio u Svilajcu, da ga probamo na stazi .... jel to OK ili ima neka zvanicna trka... !?  mmmm

A poneo bi i 1/5 XLDBL Gas a Suki Mini WRC takodje 1/5 Gas... jel to u redu i izvodljivo !?

Normalno i naravno placamo koriscene staze i donosimo poklone u kucu  ;namig

Zajko

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version