RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
Profesionalizam i odgovornost
motorola_la:
svaki signal se moze ometati , hakovati , preuzeti kontrola, pogotovo oni koji radi u opsegu 2.4Ghz , upalis jamer podesis frekvenciju na 2.4ghz opalis po svim kanalima i to je sav posao nista lakse, za to nema zastite ma koju stanicu da imas, sem da visec oro pao oro paoo (<--) (<--)
danko:
Čovek voli da izađe na televizor, pa to ti je :)
Danijel:
Pre svega ja nikakvu nisam pricu dao ni za jedne novine. Pricu o ovom clanku je ko zna ko sastavljao iz tih novina.
Mene su zvali da poletim letilicu sa tim transparentom i uredno platili moje letenje.
Ljudi ovde vole da preuvelicavaju malo pricu i na forumu da potenciraju nesto kako se ide u propast nasem poslu i hobyju.
Nego bolje da malo uce da lete bez gps moda jer oni kad padnu ici ce u zatvor a za mene ne brinite moji padovi nisu amaterski.
Dosta sam gledao amaterskih padova koji lete u gps modu pa mogu sa sigurnoscu da kazem da malo posvetite paznju na ucenje preciznog i manualnog letenje ovih spravica a ne da se zanosite dal ce se neki zakon uvesti ili ne.
Ja se iskljucivo zalazem za uvodjenje zakona koji ce zabraniti nekom ko je umisljeni letac da poleti bilo kakvu spravu u centru grada.
Ja sam za kratko vreme dokazao da sam profesionalac i u ovom poslu i u svakom koji radim i imam cim da se pohvalim tako da amatere molim da me ne prozivaju i ne komantarisu moj rad kao sto i ja njihov ne komentarisem.
Ja sam u zivotu toliko slupao letilica da vi necete toliko kupiti za ceo zivot tako da sam naucio da padam i da se ponasam u takvim situacijama :big smile.
Pre 3 dana sam video pad jednog coveka sa s800 evo koji leti tu letilicu vec 6 meseci i zapitao sam se sta bi se desilo da taj covek poleti u gradu i da nesto krene po zlu gps itd.
Stoga se zalazem da se taj zakon uvede sto pre. Jer koliko letaca ima koji kruze iznad prepunih stadiona sa manjim i vecim letilicama u GPS modu ako okasne sa zakonom desice se ubrzo neka katastrofa.
mraka:
--- Quote from: Danijel on October 19, 2014, 07:14:46 PM ---Ja sam u zivotu toliko slupao letilica da vi necete toliko kupiti za ceo zivot tako da sam naucio da padam i da se ponasam u takvim situacijama :big smile.
--- End quote ---
Ovo je, druze, vrlo daleko od teme i uopste nije bitno ko je koliko slupao i koliko ko novaca ima...
--- Quote from: Danijel on October 19, 2014, 07:14:46 PM ---Pre svega ja nikakvu nisam pricu dao ni za jedne novine. Pricu o ovom clanku je ko zna ko sastavljao iz tih novina.
Mene su zvali da poletim letilicu sa tim transparentom i uredno platili moje letenje.
--- End quote ---
Da li mislis da je sastavljena prica u redu? Ako si proveo neko vreme sa tim novinarima, valjda si razgovarao sa njima o tome kakav ce tekst biti u vezi letelice i primena generalno... Ako nisi nista od ovoga rekao, onda treba da ih tuzis za postavljanje laznih izjava u novinama, kakve god da su...
Slazem se da ne postoji negativan publicitet, ali druze, ne mora se bas ni na svaki poziv odazvati, a ako se vec odazoves onda bar nadji nacin da budes siguran u to kako ce se taj publicitet odraziti u javnosti, radi se o tvojoj profesiji. Pricu nije pisao ko zna ko, pisao je neko od novinara koji su bili sa tobom na terenu tog dana.
Danijel:
Mrako ja mislim da sam bio jasan i precizan u odgovoru prema tebi tako da je suvisno dalje bilo sta komentarisati jer ovo nije mesto da ti zapocinjes ovakve teme.
Imas pola posta i umesto da kupis model pa da pises o njemu tebe interesuju neka tracarenja iz novina. Imas alo forum pa tamo trazi odgovore i postavljaj pitanja.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version