RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

misljenje o Turnigy Nitro Rumble 1/8th 4wd Nitro Racing Buggy

(1/2) > >>

jugamarko:
Pozdrav,kakva su misljena povodom ovog auta,ima li neko?
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__25133__Turnigy_Nitro_Rumble_1_8th_4wd_Nitro_Racing_Buggy_ARR_.html?CUR=EUR&LOC=IT&LAN=ITA&gclid=CMPjz4v7ucECFfLJtAodAFgA4Q

dusan.milenkovic:
Bezi od turningy modela.... Najveca mana su zupcanici... I diffovi i prenos su kao od kartona...

magic:
Ako hoces da bacis pare onda je OK

4e

Vaci:
Za otprilike te pare je drug uzeo Turnigy neki SCT, delovi su generalno svi loseg kvaliteta, znaci tickovi, shock tower, maska, amortizeri(?!<?), prenos, srafovi pojedu jeftinu plastiku, itd itd...  sto se i pokazalo na stazi u Svilajncu iz prve ruke. Ko sto kaze Veljko, nemoj da bacas pare. Gorak ukus u ustima ce trajati mnogo duze od onog osecaja "...al sam jeftino proso, sve sam ih zaj..." Dodaj na to carinu, prevoz, porez... Stici ces do cifre za polovan ne-kinez auto. To je bar moje iskustvo od skorasnje. Ima tema o tome kao sticky, mozda si pratio...

dusan.milenkovic:
Turningy ima pristojne motore i ESC... Kazem PRISTOJNE nikako vrhunske.... Sve ostalo je samo za ukras...
Kada sam zavrsio konacno sa svim doradama Turningy mini rally-a kostao me je kao da sam uzeo traxxas.... i dalje nije ko traxxas i jako moram da pazim na prenos i uvek imam sve zupcainke i diffove u rezervi...
Cak i Reely je kvalitetniji.... Bar mu plastika nije mekana i krta...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version