RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE
Blanik L-13 4.2 m + Jet engine
zajko:
Ipak treba da bude i visoko negde oko 40 cm , mereno od osovine motora (folding prop 18.5 incha) i malo reerve, a tockovi da budu bar jedno 200 mm precnika, ako moze da budu na "duvanje", ….gde naci te tockove !?
To, bre… polece na 5 m, garant (:sok:)
A Blanik ce kako kaze manual imati letnu tezinu 10-11 kg, plus 2 baterije do 2 kg, motor/ESC, prop, spinner 800 gr..
treba racunati na 15 kg.. malo li je!? :mhm
mirce:
--- Quote from: zajko on November 16, 2014, 08:11:29 PM ---
Mozda to i zazivi i kod nas… samo sam malo pesimista…. nema se kinta, udarila beda vec odavno…
--- End quote ---
Čuj kriza, ja znam jednog što je menjao 9 pilića za elapor model... ccccc....
(fiu)
zajko:
--- Quote from: mirce on November 17, 2014, 12:42:53 AM ---
--- Quote from: zajko on November 16, 2014, 08:11:29 PM ---
Mozda to i zazivi i kod nas… samo sam malo pesimista…. nema se kinta, udarila beda vec odavno…
--- End quote ---
Čuj kriza, ja znam jednog što je menjao 9 pilića za elapor model... ccccc....
(fiu)
--- End quote ---
Losa matematika, trebalo je 7 brojlera + povrce za prilog i salata, bez leba.. na siroko ! (zid)
miša2002:
Probaj nešto ovako, za početak !
Goran-Le:
Iskreno se nadam da ce zaziveti i kod nas ovaj vid modelarstva! U pravu si"nemac udario " ali za nas zavisnike od aviona i modelarstva nema prepreka! Vidim da su i oni odusevljni i naravno oni idu organizovano i u vecem broju,bar. 3-4 slepera avion i kooooo zna koliko sa jedrilicama! Jedrilice su vrh lepe i dobre! Ja se nadam vec merkam kalendar da tih dana uzmem odmor i dodjem jer i ja sam imam par jedrlica i aviona za slep! Ali za mene nije frka ako ne tad imam ih na raspolaganju ovde u Sloveniji,svi su vrlo ljubani i nisu skrti da svoje Znanje i iskustvo prenesu i drugom. Danas sam se vido sa mojim dobrim prijateljem Arnoldom pa ako bude uskladio svoje obaveze sa svojim klubom gde trenira karate dodji ce sa utvom 75! Pozdrav.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version