RC MODELI HELIKOPTERA > ELEKTRO HELIKOPTERI

HK 450

<< < (2/47) > >>

IVAN3D:

--- Quote from: n3mke on January 24, 2009, 11:46:49 AM ---Nisam siguran s' obzirom da je na snimku 2007. god, a na uh su pricali da je tek skoro krenula proizvodnja.. ako oni lazu lazem i ja  :big smile

--- End quote ---

Pa kinezi su kinezi!!!! (yay) ") :sljus :jaki: :superman: ja osim malo farbe i ne vidim razliku ali moguce je (kush) mmmm

IVAN3D:
I DA DA DA SPRAVA JE POLETELA!!! ()-() :)aplauz (thumb)

Upravo smo se tata i ja vratili sa letenja i moram reci da sam napravio tri PERFEKTNA leta, a prvi je bio kao iz bajke i to bez pomocnih tockica!!!
Naravno za to je zasluzan niko drugi do tata Laza jer je normalno sve uradjeno i podeseno do granica imbecilnosti precizno pa je moje bilo samo da teram masinu!!! oo)) lol
Napravio sam tri leta po 5 minuta da bi proverili koliko ce potrositi cisto da se zna za sledeci put.
Inace model toliko lepo leti da sam ja vec u prvom minutu njegovog prvog leta letuckao okolo naokolo bez ikakvih problema (dok sam se vec u drugom minutu zaletao i pravio piruete i brze i niske brisanjce sa ostrim borbenim zaokretima)  (yay) iako je proslo dosta vremena od kada sam poslednji put leteo a svi znate kako se zavrsio taj poslednji put! (rip..)

Sve u svemu cim prebacim video (mali deo samo prvog poletanja) postavljam link!

GILE:
Matori Laza (tata radisa) radi li radi pravi i modelare i odlicne modele svaka njemu cast uspesan u svemu. Sto ja nemam takog tatu pa da  (<--)
Ivane cestitam na novoj ptici  :rock

IVAN3D:

--- Quote from: GILE on January 24, 2009, 05:40:13 PM ---Matori Laza (tata radisa) radi li radi pravi i modelare i odlicne modele svaka njemu cast uspesan u svemu. Sto ja nemam takog tatu pa da  (<--)
Ivane cestitam na novoj ptici  :rock

--- End quote ---

Znam da je organizacija malo cudna ali ni Sumaher ne pravi svoju formulu ali je tera do bola! :big smile

muki:
posto sam novi u svemu ovome, zanima me cijena, carina, postarina itd.
a kolika je duzina letenja?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version