RC MODELI HELIKOPTERA > ELEKTRO HELIKOPTERI

HK 450

<< < (14/47) > >>

powersasa:
Hvala momci :)

Magic-u ! ovo je post za hk-450 i mislio sam da mogu da postavim pitanje u vezi tog modela. Necemo sada otvarati 10 postova za hk-450  :sljus ? I nisam ja nista pokvario ako imaju dva posta vise. Pricas ko da sam pitao kako da sastavim jambo jet. Jednostavno sam pitao koje delove da porucim, posle ce mi neko pokazati kako se sastavlja ili cu sam sastaviti tih 10 delova, nisam retard.

Hilihoptere volim, i sada sam resio da nesto malo ozbiljnije uradim po tom pitanju.

Hvala na odgovorima   :mhm

IVAN3D:

--- Quote from: powersasa on April 17, 2009, 02:41:04 AM ---Hvala momci :)

Magic-u ! ovo je post za hk-450 i mislio sam da mogu da postavim pitanje u vezi tog modela. Necemo sada otvarati 10 postova za hk-450  :sljus ? I nisam ja nista pokvario ako imaju dva posta vise. Pricas ko da sam pitao kako da sastavim jambo jet. Jednostavno sam pitao koje delove da porucim, posle ce mi neko pokazati kako se sastavlja ili cu sam sastaviti tih 10 delova, nisam retard.

Hilihoptere volim, i sada sam resio da nesto malo ozbiljnije uradim po tom pitanju.

--- End quote ---

Kao prvo pozdrav powersasa i drago mi je da jos neko voli helikoptere i da ce nas biti vise ali ja kao neko ko poznaje Magic-a licno i personalno i kao neko ko leti RC od malih nogu pa i helikoptere (koje obozavam) moram bez ljutnje da ti kazem da je Magic potpuno u pravu, e sad nije to demoralisanje vec potpuno realna stvar jer su ti helikopteri jako komplikovane sprave i drasticno "teze" za letenje od aviona (veruj mi  jer letim dugo a izmedjuostalog i imao sam priliku da se dokazujem na raznim takmicenjima pa i da osvojim zlato i srebro na svetskom prvenstvu).
Naravno ti svakako poruci sve i mozes ga i sastaviti ali podesiti ga a da to nikada nisi radio je jako zeznuto ali i tu ima ko da ti pomogne, moj savet ti je da se bukvalno "rasturis" od letenja na simulatoru ako vec zelis da pocnes bas od helikoptera pa tek onda da uz neciju pomoc podesis helis i poletis ga!

Nemoj ovo da shvatis pogresno ceo cilj ove price je da shvatis da ako pokusas da nesto preskocis u procesu ucenja to moze da te kosta puno jer kad helikopter "olivadi" obicno se svasta polomi pa dok narucis delove pa dok stignu pa dok provalis nesto polomnjeno sto nisi prvi put video itd..... znaci sve je ovo za tvoje dobro!

Ali ne "klonjavaj" duhom naruci pticu pa ce mo sve polako a do tad simulator simulator i simulator!!!!

Veliki pozdrav!!!

Ivan

magic:

--- Quote from: powersasa on April 17, 2009, 02:41:04 AM ---Hvala momci :)

--- End quote ---

Sasa,

za razliku od tvog moj post je bio napisan sa najboljom namerom, da ti ustedi novac i zivce. Jedna stvar o kojoj modelari ne vole da pricaju a to je osecaj nakon pada modela koji zna i da potraje. Nije samo novac u pitanju, cak mislim da je novac samo manji problem, kolicina vremena, rada truda i ljubavi ulozena da model poleti je ogromna. Nazalost, ovo o cemu ti pricam moci ces da shvatis tek kada ti se tako nesto desi, a desice se! Sa ovakvim tvojim stavom, da je to sve cipkin dim, pa zelim ti puno srece u ovom hobiju.

Toliko od mene ja necu dalje komentarisati tvoje postove.

poz

powersasa:
eto ga sad, naljuti se covek :) :) :) :)

Daj covek iskuliraj, gledaj to sa vedrije strane ;)

MEPHISTO:
Лазо, које карбон фибер елисе да поручим за 450-ицу? Да ли треба узимати и за задњи ротор друге елисе?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version