RC MULTIKOPTERI > PITANJA POČETNIKA O MULTIKOPTERIMA

Potrebna pomoc oko ulaska u multikopter hobi

<< < (15/26) > >>

banbo:
Izvini pogresan link  ;namig http://www.aliexpress.com/item/Carbon-Fiber-Mini-QAV250-C250-Quadcopter-Motor-12A-Esc-Flight-Control-Prop/32254683835.html

lazar89nis:
Stigli su mi motorcici za x4. Zamenio sam ovaj jedan ali sad imam problem uzasno vuce napred levo. Nikako da ga podesim. Da bi bio u mestu moram desnu palicu da drzim dole desno. Sta da mu radim? :-(

lazar89nis:
ako nekom bude trebalo ovaj model top selling X4 se podesava tako sto na povezete remote i quad, zatim stisnete levu palicu(cuce se neki BIP zvuk), posle zvuka i levu i desnu palicu povucete na dole levo i drzite jedno 3 sekunde u tom polozaju ( 2 led diode na quad-u koje su kao oci ce da zatrepere). kada ovo zavrsite ziroskop i ostali senzori se resetuju na 0 i ponovo mozete normalno de letite :)

sad ponovo mogu da se vezbam dok ne napravim veci quad :) skoro nisam bio ovoliko srecan  ;namig

imam 16 rezervnik prpelera i jos 3 motorceta :) sad jos samo da mi stignu 5 baterije i 2 punjaca ( nadam se ovih dana) i spreman sam za letenje :)

igorpl:
Ala si se ti opskrbio opremom.
Ja na mom blade nano QX nisam ništa pipnuo do sada a letim svaki dan po njamanje 1-2, imam 2 baterije svaka izdrži po 10 minuta, zalepio sam ga milion puta u svašta, padao je kako nijedan nije, kačio se o zavese i ništa mi još nije riknulo, čak ni propelere nisam stavio rezervne.
Ipak je vredeo svaku paricu.

lazar89nis:
svi rezervni delovi koje sam porucio su mi izasli 18$ :)

kupio sam ih za svaki slucaj ako se desi nesto da ne cekam opet 30 dana :( inace ovaj motor je crko manje vise zato sto sam ja totalni pocetnik pa sam ga lupao 10 dana po 5 6 voznje dnevno :) a uz to su jos jedno 6 7 ljudi probali da ga koriste :) naravno nije bilo uspesno :P

za kucu mi zavrsava poso. cak i za trening :)

blade nano je bolji zato sto ima mogucnost da se veze na neku bolju stanicu. ali ipak je bio vise nego 2 puta skuplji od ovog mog :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version