RC MULTIKOPTERI > PITANJA POČETNIKA O MULTIKOPTERIMA
Potrebna pomoc oko ulaska u multikopter hobi
lazar89nis:
poceo sam da rasklapam danas jedno napajanje za racunar medjutim naleteo sam u firmi na napajanje za monitor. 4.5A 12V. povezao sam i sve radi :) evo gledam sad tutoriale kako da ga koristim da ne zeznem baterije. Hvala na ponudi ()-()
lazar89nis:
da li neko iz nisa ima da mi proda UBEC? treba mi za naze32 posto moji esc nemaju u sebi BEC a skroz sam zaboravio da porucim :( ako ima i neko drugi ko nije iz nisa moze da se javi :) zvacu i rc srviju da vidim da li imaju neki na lageru
lazar89nis:
evo mene opet :) build je napredovao pa se desila katastrofa :( okrenuo + i - na RX za fpv :( izgoreo naza32 + fpv switich + osd:(
nabavio nove delove i seo proverio sve i povezao. sve radi super. na turnigy 9x sam ubacio er9x fw.
sad imam cc2d controler ali nisam siguran kako da namestim aux1 i aux2 :( ubacio sam mu cleanflight.
rade mi lepo roll pitch yaw i trottle. ova dva nisam siguran kako da podesim. ako neko moze da mi pomogne bio bih mu zahvalan (pijemo)
mmillann:
Pozdrav svima,
Potrebna mi je mala pomoc, da li na zicama plus i minus koje izlaze iz kucista na dji phantom fc40 kod nogica mogu da prikljucim napajanje zajedno za boscam predajnik i walkera gimbal?
lazar89nis:
posle par padova uspeo sam da ga sklopim :) trebam jos par stvari da istestiram ali sam danas napravio probni let u sobi :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version