RC MULTIKOPTERI > PITANJA POČETNIKA O MULTIKOPTERIMA

futaba receiver 9 ch 35 mhz i kk board

<< < (2/2)

mdarko:
Jbg ne znam na koji nacin da spojim na bateriju predajnik. Kako se uparuju kristali?

Saka:

--- Quote from: nedbojsa on November 11, 2014, 11:07:21 PM ---Teško će da binduje 35mhz, ali da upari kristale već može.

--- End quote ---
Upariti :-)
U svakom slucaju mislili smo na isto :-)

nedbojsa:
Nismo misli na isto. Bindovanje je softverski proces, a uparivanje kristala mehanički. 

Uparivanje se vrši tako što vidiš koji ti je kristal na stanici tj. Na kojoj frekfenciji i kom kanalu a zatim njegov par tj. kristal koji je na istoj frekvenciji i kanalu ubaciš u prijemnik.

mdarko:
Pa kod mene su oba kristala na 35 mhz,kad upalim daljinski i povucem dzojstike prema unutra na gore ili na dole upali se lampica na kk ploci a kad idem prema vani na gore ili dole gasi se,znaci da daljinac ima vezu sa plocom ali sto ne mogu upaliti motore,to je pitanje :).

Saka:

--- Quote from: nedbojsa on November 12, 2014, 08:34:39 AM ---Nismo misli na isto. Bindovanje je softverski proces, a uparivanje kristala mehanički.

--- End quote ---
Mislio sam na to da li je uopste spojio ali upotrebih pogresan izraz nema to veze bitno je da se pomogne coveku :-)

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version