ELEKTRONIKA > BATERIJE i PUNJAČI
KAKO ZALEMITI LIPO BATERIJU
marko.jovanovic:
Ok ja sam samo pokušao koliko god sam mogao da budem koristan i da dam svoje neko mišljenje i savet iz iskustva, a broj postova mi je nebitan samo sam bio aktivan skoro svaki dan pa otud valjda toliko.
Postvljao sam i pitanja....
Ne smatram kao prepirku i potpuno sam te skontao šta si hteo da kažeš.
Da ne bi išli dalje u bezpotrebnu polemiku ono moje pitanje koje je vezano za ovu temu a koje sam i hteo da pitam tog lika kojeg sam pomenuo jeste koliko su jaki ti spojevi koji se dobiju lemljenjem odnosno da li su isto toliko jaki kao i kod klasičnog lema na bakar?
Lemio sam do sada sve i svašta, u elktroniku se razumem oniliko koliko mi je potrebno (nisam majstor ali znam osnovne stvari koje mi rade posao) ali se do sada nisam susretao sa lemljenjem aluminijuma pa mi ovo dolazi dosta korisna stvar jer koliko vidim baterije posebno ove kineske imaju aluminijum na sebi pa je ovo odlična stvar, a koliko vidim i radi....
Što se tiče nekog letenja i skpova ja sam oko Bg-a obično radnim danima kada sam i na poslu ali ne isključuje mogućnost da ću se možda i pojaviti neki dan. SAmo mi reci jel to Lisičiji jarak beše. Koliko se sećam tamo sam kao klinac išao sa modelarima na takmičenje sa klizačima i A3 i A2 jedrilicama, raketoplanima, raketama....
drjack:
(pijemo)
Lisicji Jarak je sportski aerodrom kod Padinsle skele.
I tamo lete modelari uglavnom oni koji su u blizini.
Mi se uglavnom okupljamo na 13 maju , a to ti je u Zemun polju blize Batajnici.
Imas tacan opis kako doci ovde: http://www.rcfly4um.org/index.php/topic,11347.15.html
marko.jovanovic:
ok čujemo se
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version