RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI

Як-55 3d

(1/2) > >>

bjanko:
Krenuo sam prvi put u izradu jednog 3 d modela a u pitanju je Yak 55 razmah 1200 mm.Trup je od stirodura kao i vertikalac i horizontalac a krila su od balze jer sam imao od drugog modela a prilagodio sam njegovim dimenzijama.Inace nisam znao da se ovako tesko sece stirodur ili treba imati neki poseban sekac ne znam u cemu se radi.Motor koji je predvidjen je Super Tigre 6,5 ccm glow.Jedno ptanje kod ovakvih modela da li motor mora biti u centru ose mislim da li  treba malo u desno par stepeni  ili ne.

Daky:
 :)aplauz Samo napred, bice ovo opasan model.. (<--)

Poppylovelol:
Can I have some more research.

usallyuio:
The above statement, this is a great value for me and many people here.

pnedic:

--- Quote from: bjanko on November 30, 2014, 09:08:30 AM ---Krenuo sam prvi put u izradu jednog 3 d modela a u pitanju je Yak 55 razmah 1200 mm.Trup je od stirodura kao i vertikalac i horizontalac a krila su od balze jer sam imao od drugog modela a prilagodio sam njegovim dimenzijama.Inace nisam znao da se ovako tesko sece stirodur ili treba imati neki poseban sekac ne znam u cemu se radi.Motor koji je predvidjen je Super Tigre 6,5 ccm glow.Jedno ptanje kod ovakvih modela da li motor mora biti u centru ose mislim da li  treba malo u desno par stepeni  ili ne.

--- End quote ---

Stirodur sam ja sekao sa ubodnom testerom. Inace najbolje je koristiti testericu koja ima zube kao trouglici ravnostrani (ne kao klasicna testerica gde je jedna strana vertikalna a druga ukoso, vec obe pod istim uglom).

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version