RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI
PIPER SUPER CUB PA-18 scala 1/3
Goran-Le:
Radi se dalje!!! (work) Kada je stigao strob javio se problem,ja sam izveo 2 zice medjutim potrebne su 3 pa sam morao da vertikalac opet otvorim kao i kormilo pravca i jovo nanovo
zajko:
CIao Goran.. gde si uzeo STROBE i ja trazim za njega neki pouzdani
()-()
Goran-Le:
Zajko naruci od bracu kineza sa hobby king-a :big smile. Rep je zavrsen nakon malih problema sa presvlacenjem ali sada je sve ispalo kako treba mada je moglo i za nijansu bolje! Zamenjeni konektori,stavljena potpuno nova instalacija i za zadnje belo poziciono svetlo i evo kako sada sve to izgleda:
Trup je kao sto sam vec i pisao sa donje strane zatvoren i usledio je sledeci korak,tkanina! Osim sto ce mu dati cvrstinu dace mu i scala izgled jer i na pravom piperu taj deo do kabine je od lima,tako da kad se ovaj osmirgla,dodaju mini srafcici i ofarba ima ce izgled poput originalnog.
Goran-Le:
Tkanina kojom je presvucen je 25gr.
Pozdrav iz L.E. ;namig
Goran-Le:
Radilo se radilo ovih dana ! (work) (work) (work) (work)
Svoje prste u ovaj projekat je morao da umesa i moj drugar Miki (Galileo)
Hvala druze sto i pored velikih obaveza u firmi uvek nadjes malo vremena i za mene i moje modele!!!
Trup je odradjen u nosnom delu i sutra sledi konacno farbanje
Nisam bas sve slikao ali bice slika jos ovih dana. Kapotaz je gotov i izgleda extra,bar meni
Eto zamalo da zaboravim i na mog prijatelja Misu iz KG za njegov doprinos u izgradlji! Hvala druze za nitne i srafice!!!
Pozdrav iz L.E. (pijemo)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version