RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Gume 1/8 buggy za asfalt?
mracni:
Bas si ogulio felnu , jos malko i ostaces bez iste :-(
Isti problem ja imam na mom elektroncu , gotovo da guli felnu , s'tim sto kod mene guli tek kad sav teret padne na tu stranu ...
Probaj ovako da urdis , ova matica sto guli felnu , nju stavi odozdo , a glava srafa da ti dodje odozgo , na mesto matice , dobices 3-4 mm sigurno , a nista znacajno neces promeniti sto se tice stelovanja modela ...
Realno samo okrenes sraf :D
Vaci:
--- Quote from: mracni on December 26, 2014, 02:19:50 PM ---Bas si ogulio felnu , jos malko i ostaces bez iste :-(
Isti problem ja imam na mom elektroncu , gotovo da guli felnu , s'tim sto kod mene guli tek kad sav teret padne na tu stranu ...
Probaj ovako da urdis , ova matica sto guli felnu , nju stavi odozdo , a glava srafa da ti dodje odozgo , na mesto matice , dobices 3-4 mm sigurno , a nista znacajno neces promeniti sto se tice stelovanja modela ...
Realno samo okrenes sraf :D
--- End quote ---
Ej nije brate sraf to napravio, sraf je jaaaaako blizu ali ne dodiruje felnu. Felna je takva fabricki. Nije mi jasno zasto. U koriscenju naravno ne smeta, ali izgleda malo bezveze kad zagledas.
duke:
http://www.amain.com/losi-street-pre-mounted-1-8-on-road-tires-2/p386167?v=30946 mmmm mislim da ti je ovo najbolja varijanta za kupovinu ...
mracni:
Ja sam se ladno istripovo da si je tu stanjio guleci lol
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version