RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Losi 8ight-e 3.0 - pocetnik i lomovi
Vaci:
Evo malkice sam iskrivio prednju levu osovinu tocka, nista strasno islo je sve super.... sve dok nisam zapeo ko sivonja da je ispravim klestima...
Mislim da se iz ovoga necu izvuci budzenjem, vec cu morati da kupim novu.... al probacu i ovu da zavarim, nista me ne kosta proba, ionako je odredjena za kantu. Ali ovo postujem iz drugog razloga. Sad sam krenuo da rasturam auto i da ga sredjujem i cistim, posto ne mogu da ga vozim (u stvari mogu, ali na 3 tocka... :P). I primetio sam da se mnogo djubreta skuplja tamo gde isivine ulaze u tockove i diferencijale. To je primarni razlog zasto tu nisam stavljao ulje, jos bi se zalepio pesak i sve bi pojeo. Sad dok sam gledao ovako rastavljenu osovinu, uzmem jedan od onih tankih digackih balona, fiknem 2sm od vrha, probusim rupu na vrhu i nataknem. Malo sam se namucio, ali ovo je perfektna zastita pokretnih delova i zglobova! Sada mogu da turim unutra neku mast za visoke pritiske i da sve bude smooth..... A resenje je jeftino pa nema gde, a produzice vek tih delova mnooogo...
Eto samo sam to hteo da podelim sa vama. Kupite neki party balon i nastavite party! Jos vise cool je sto mozete to da napravite u kojoj god boji zelite.
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version