ELEKTRONIKA > BATERIJE i PUNJAČI
Cudno ponasanje baterije
pnedic:
--- Quote from: miša2002 on December 24, 2014, 01:18:45 AM ---Meni se desilo par puta da na kontaktnoj pločici, u samoj bateriji, izgubi kontakt.
Dok sam ih otvarao, oblio me hladan znoj, jer mi se jedna baterija, zapalila iz čista mira. Sreća pa je bila na limenoj podlozi i da sam bio u blizini...
Vidim da se nismo razumeli, po pitanju druge baterije. Naime, mislio sam da sad prikačiš drugu bateriju i vidiš da li će se i sa njom dešavati slično !
--- End quote ---
Napisao sam da sa drugim baterijama nemam problema. Zato sumnjam u bateriju. A da cackam i otvaram bateriju, ne pada mi na pamet.
firebird:
Moze da bude ostecen-prekinut balans kablic i da se ne primeti. Najjednostavnije ti je da u balans kabal gurnes onaj mali lipo alarm i mrdas kablic tamo-vamo i gledas kako svetle diode.
pnedic:
--- Quote from: firebird on December 26, 2014, 07:41:36 AM ---Moze da bude ostecen-prekinut balans kablic i da se ne primeti. Najjednostavnije ti je da u balans kabal gurnes onaj mali lipo alarm i mrdas kablic tamo-vamo i gledas kako svetle diode.
--- End quote ---
Odlicna ideja - hvala !
Javicu sta je bilo
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version