RC MODELI AVIONA - SUS > JET MODELI

Ekip 2.deo

<< < (12/15) > >>

vpilic:
Coko meni ovaj bucko izgleda slicno  mmmm

Daki:
Moram da pohvalim ovaj projekat  i izrazim divljenje vašem radu.
Dozvolite mi da parafraziram jednog od svojih profesora:
- Odlika vas mladih autora je da preispitujete i redefinišete klasične pojmove i osnovne principe. To ne samo da je dobro i poželjno, već je i uslov za napredak svake nauke.
Do bitno drugačijih rezultata se može doći samo novim pristupima rada, redefinisanim metodama i pojmovima.
Drago mi je da vidim taj elan mladih autora i u modelarstvu na našim prostorima, koji se ispoljava bavljenjem eksperimentalnim modelarstvom.
Nadam se da ćete podeliti i vaše buduće projekte sa nama.
 (res)

miša2002:
 (:good)

--- Quote from: Daki on January 28, 2015, 04:13:24 PM ---........
........
Drago mi je da vidim taj elan mladih autora i u modelarstvu na našim prostorima, koji se ispoljava bavljenjem eksperimentalnim modelarstvom.
Nadam se da ćete podeliti i vaše buduće projekte sa nama.
 (res)

--- End quote ---

Ako se ovo odnosi na nosioce ovog projekta, malo si ih podmladio, u svakom pogledu  :big smile
Samo Cokin modelarski staž je preko 22 godine, koliko ti sad imaš godina starosti...

LazarStan:
Nasao plan za ovaj model u micro verziji,onda nasao da postoji pravi

tibeteagle:
misa2002 wrot:

--- Quote ---Što se tiče ideje-a o elektronskom upravljanju, to stoji, kao jedno od rešenja, da ne kažem da je i jedino moguće.
 Međutim, takva elektronika, koja bi upravljala ovom napravom, za sad ne postoji, a neće ni postojati, sve dok se ne reše neki drugi problemi tj nepoznanice kojih ovde ima, ali se, još uvek nezna, kojih i kakvih!
Da bi elektronika mogla da bude funkcionalna, mora biti, unapred, isprogramirana za moguće situacije i shodno njima da odreaguje na odgovarajući način-e, koji su, takođe, unapred isprogramirani.
--- End quote ---
Hajde da upotrebimo veštačku inteligenciju, ako je već ljudska odkazala.  :big smile
Hej, nije ovo kviz ko će reći veću glupost.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version